Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

AAL Forum 2019 i Aarhus

ARoS-Aarhus-Kunstmuseum-aal-2europevs-1024x512
Hvornår:
23. september 2019 kl. 18:00 – 25. september 2019 kl. 19:45 Europe/Copenhagen Tidszone
2019-09-23T18:00:00+02:00
2019-09-25T19:45:00+02:00
Hvor:
Aarhus Congress Center
Margrethepladsen 1
indgang fra Thomas Jensens Allé
8000 Aarhus C
Kontakt:
Lene Vistisen, netværksleder
31764331

Smartere implementering af digital teknologi, som understøtter aktiv og sund aldring. Vær med på AAL Forum 2019 og mød internationale og nationale profiler for at diskutere og sætte retning for fremtidens velfærdsteknologi.

Fra 23. til 25. september 2019 er Aarhus Kommune vært for den store internationale konference AAL Forum 2019, som sætter fokus på de nyeste og bedste løsninger indenfor implementering af velfærdsteknologi.

Konferencen afholdes i samarbejde mellem EU-programmet Active and Assisted Living (AAL) og Center for Frihedsteknologi, Aarhus Kommune. EU-programmet har til formål at skabe tryghed, øget selvhjulpenhed og mere frihed for ældre borgere gennem udvikling af velfærdsteknologiske løsninger. Welfare Tech er partner sammen med CareWare og Region Midtjylland.

Temaer
Det overordnede tema for årets konference er:
Smartere implementering af digital teknologi, som understøtter aktiv og sund aldring

På AAL Forum 2019 kan du deltage i en række workshops inden for følgende undertemaer:

  • Implementering: hvordan sikrer vi bedre, mere effektiv og langtidsholdbar implementering af digitale løsninger og teknologi hos ældre?
  • Ældrevenlige samfund: hvordan understøtter vi ældrevenlige omgivelser og samfund?
  • Data kan skabe bedre liv: hvordan bliver vi bedre til at håndtere indsamlet data på en etisk måde?
  • Bedre vækstvilkår for iværksættere: hvordan imødegår vi markedsbarriererne i ”the silver economy” og gør det nemmere for små og mellemstore virksomheder at få deres digitale løsninger ud til de ældre?
  • Seniorer på arbejdspladsen: kan digitale løsninger bidrage til, at vi bevarer det grå guld længere som en del af arbejdsstyrken?
  • Åbent tema: din chance for at være kreativ. Kom med et bud!

Hvem kan du møde?
I løbet af de tre dage møder du førende forskere og iværksættere, som viser deres resultater. Du møder danske og internationale fagprofessionelle, deltager i workshops, udveksler ideer med ledende producenter, investorer, sundheds- og plejepersonale, offentlige myndigheder og organisationer, som alle har fokus på, hvordan vi sikrer implementeringen af de bedste velfærdsteknologiske løsninger. Og som udstiller på konferencen er der mulighed for at give et bud på fremtidens løsninger. Der er også rig mulighed for at netværke og deltage i interaktive workshops. Derudover afholdes en Hackathon for unge iværksættere, hvor nye idéer vurderes, og der kåres en vinder.

Målgruppe
Konferencen er målrettet små og mellemstore virksomheder, industrier, universiteter, eksperter, beslutningstagere, offentlige indkøbere, frontpersonale samt studerende og ældre borgere.

Arrangører
AAL Programme (EU) og Aarhus Kommune i samarbejde med Region Midtjylland, CareWare og Welfare Tech

Pris
Fra 500 – 2.999 kr. Early Bird til og med 10. maj

Tilmelding
For tilmelding som deltager på AAL Forum 2019, se her.

Læs mere om AAL Forum 2019 her.

Close Menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.