Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

High Tech Summit 2019

HTS2019-logo-(ROBOTHÅND-RØD-BG)-1000p
Hvornår:
oktober 30, 2019 – oktober 31, 2019 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2019-10-30T00:00:00+01:00
2019-11-01T00:00:00+01:00
Hvor:
Danmarks Tekniske Universitet, DTU
Anker Engelundsvej 1
Kgs. Lyngby
Pris:
Gratis
Kontakt:
Trine Middelbo, projektleder på DTU

Deltag i DTU High Tech Summit og vær med når Danish Healthtech fortæller om Use of 3d print (additive manufaturing) in healthcare.

High Tech Summit er dels  en konference og dels udstilling drevet af DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Deres vision er at skabe det største forskningsbaserede mødested i Danmark inden for digitaliseringsområdet.

High Tech Summit sigter mod at skabe det perfekte miljø for virksomheder, nystartede virksomheder, organisationer og universiteter til at mødes og præsentere deres nyeste teknologiske udviklinger, debattere de seneste opdagelser, deltage i matchmaking events og skabe nye ideer. De inviterer både teknologivirksomheder og teknologiforbrugere til at deltage.

Danish Healthtech er glade for at have fået tildelt et halvdagsspor på dette års High Tech Summit. Sporet ligger d. 31/10 om formiddagen. Overskriften på sporet er ”Use of 3d print (additive manufaturing) in healthcare”. Vi har ikke programmet på plads endnu, men det vil komme til at bestå af oplæg fra både erhvervsliv og af forskere.

Du kan læse mere om High Tech Summit her.

Er du interesseret i at udstille? Kontakt arrangørerne via dette link.

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.