Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Medico Bazar 2020 – SAVE THE DATE

Medico Bazer 11
Hvornår:
marts 12, 2020 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2020-03-12T00:00:00+01:00
2020-03-13T00:00:00+01:00
Hvor:
DTU, Biblioteket
Anker Engelundsvej 1
Kgs. Lyngby
Pris:
Gratis
Kontakt:
Trine Middelbo, Co-Netværksleder
+45 28758348

I 2020 åbner vi igen dørene på DTU for årets største netværksarrangement, Medico Bazar.
Reserver datoen nu – vi følger op her på siden med mere information til deltagere og udstillere, blandt andet tilmelding etc.

Medico Bazar præsenterer de seneste nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Du kan også være med og fremvise dine løsninger og projekter. Du har desuden mulighed for at deltage i struktureret matchmaking, hvor du kan møde en potentiel investor eller samarbejdspartner.

Målgruppe
Medico Bazar henvender sig til både virksomheder, sundhedsfagligt personale, forskere, studerende, rådgivere, investorer og branche- og interesseorganisationer.

Du kan udstille uanset om du kommer fra en virksomhed, med medicotekniske udviklingsprojekter, forskningsmiljøer inden for medico eller sundhedsfaglige klinikker. Det er et krav at du har innovative aktiviteter eller projekter inden for medicoområdet. Der kan præsenteres færdige løsninger, prototyper, demonstrationsmodeller eller andre ting, som beskriver din løsning.

Program
Programmet er endnu ikke fastsat. Du vil løbende blive opdateret på Danish Healthtechs hjemmeside.

Arrangør
Danmarks Tekniske Universite samt Innovationsnetværket Danish Healthtech.

 

 

 

 

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.