Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WHINN 2019

Whinn
Hvornår:
19. november 2019 – 21. november 2019 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2019-11-19T00:00:00+01:00
2019-11-22T00:00:00+01:00
Hvor:
Campusområdet i Odense Forskerparken, Videnbyen, Syddansk Universitet (Campusvej) og Universty og College Lillebælt UCL (Niels Bohrs Allé)
Odense
Pris:
kr. 595-1195
Kontakt:
Lene Vistisen
31764331

International konference om fremtidens sundhedsvæsen. Få viden, inspiration og indsigt i ny forskning og internationale trends og skab nye kontakter til sundhedsinnovationsens frontløbere.

WHINN 2019 er en af Europas største konferencer inden for fremtidens sundhedsvæsen. Konferencen samler deltagere fra hele verden og præsenterer de seneste udviklingstendenser på forskellige konferencespor. WHINN 2019 slår også dørene op til en udstilling, hvor virksomheder præsentere nye løsninger til sundhedsvæsenet under temaet: Better Healthcare through Future Technology.

Bliv inspireret af nye perspektiver. Mød nye samarbejdspartnere. Og netværk med erhvervsfolk, udviklere, beslutningstagere, praktikere, klinikere, investorer og slutbrugere – borgerne det hele handler om. Giv dig tid og rum til videndeling og præsentationer af ny viden og de nyeste internationale trends inden for sundheds- og velfærdsinnovation.

Innovationsnetværket Danish Healthtech står for to aktiviteter: Bits & Beers den 19. november samt Matchmaking den 20.og 21. november. Disse aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Programmet opdateres løbende på WHINN.dk

Du kan også tilmelde dig WHINN’s nyhedsbrev og holde dig løbende orienteret (tilmelding via WHINN.dk).

Eller følg WHINN på Twitter @WHINN_DK og Instagram #WHINN_dk.

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2019?
Ønsker du sparring på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech eller Danish Healthtech til en snak om, hvordan du udnytter konferencens vækst- og udviklingspotentiale.

WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Close Menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.