Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.


LSI: Afsluttende workshop om Sundhedsteknologisk Serviceprogram

Deltag i Life Science Innovations 2,5 times eftermiddagsworkshop og hør resultaterne af tre projekter i Sundhedsteknologisk Serviceprogram. 

Formålet med afslutningsworkshoppen er at dele viden fra programmet med særligt fokus på innovationssamarbejdet på tværs af det private og offentlige. Få indsigt i, hvad det har betydet for virksomhederne at deltage i programmet, når Treat Systems, Life Science Roboticsog Fysiometer præsenterer deres afsluttede projekter. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og få konkrete tips og tricks til innovationssamarbejde på tværs af det offentlige og private, når følgende projekter præsenteres:

Deltagere fra nye og igangværende projekter i Sundhedsteknologisk Serviceprogram vil ligeledes være tilstede med henblik på videndeling og erfaringsudveksling.

Sundhedsteknologisk Serviceprogram løber fra maj 2017 til februar 2021 og er støttet af midler fra Regionalfonden. Programmet har til formål at udvikle nye løsninger inden for sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland, med deltagelse af de nordjyske vidensinstitutioner. Du kan læse mere om hovedaktiviteterne i programmet her.

Målgruppe
Iværksættere og virksomheder samt nuværende og kommende projektansøgere, der har interesse i at høre om det EU-støttede Sundhedsteknologisk Serviceprogram.

Outcome
Viden om, hvad det vil sige at indgå i et projekt i Sundhedsteknologisk Serviceprogram, hvor der særligt er fokus på tværfagligt innovationssamarbejde.

Program
Programmet vil blive offentliggjort primo uge 35 her.

september 19 @ 15:00
15:00 — 17:30

SOSU Nord – På Sporet 8A – 9000 Aalborg

Heidi Hvistendahl – LSI – hsh@lsi-nd.dk

Tilmelding

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.