Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Medico Bazar 2020

I 2020 åbner vi igen dørene på DTU for årets største netværksarrangement, Medico Bazar. Reserver datoen nu!

Medico Bazar præsenterer de seneste nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Du kan også være med og fremvise dine løsninger og projekter. Du har desuden mulighed for at deltage i struktureret matchmaking.

Målgruppe
Medico Bazar henvender sig til både virksomheder, sundhedsfagligt personale, forskere, studerende, rådgivere, investorer og branche- og interesseorganisationer.

På Medico Bazar kan du møde og netværke med de mange udstillere og besøgende, og du får mulighed for at skabe nye relationer til din kommende udviklingspartner, en fremtidig kunde eller måske en investor, der kan de ting du leder efter. Kom og bliv inspireret og overrasket over, hvad der kan lade sig gøre.

Udstillere
Medico Bazar er en dynamisk udstilling baseret på et show’n’tell koncept, hvor virksomheder, startups, forskere og ph.d’er fremviser prækommercielle medicotekniske projekter. Udstillerne medbringer prototyper, demonstrationsmodeller og andre ting, der kan fremme dialogen.

Udstillerne er primært sundhedsfagligt personale (klinikere), forskningsmiljø inden for medico, virksomheder med medico udviklingsprojekter, investorer og partnere i Innovationsnetværket Danish Healthtech.

Du kan altså udstille uanset om du kommer fra en virksomhed med medicotekniske udviklingsprojekter, forskningsmiljøer inden for medico eller sundhedsfaglige klinikker. Det er dog et krav, at du har innovative aktiviteter eller projekter inden for medicoområdet. Der kan præsenteres færdige løsninger, prototyper, demonstrationsmodeller eller andre ting, som beskriver din løsning. Ansøg allerede nu om en stand. 

Matchmaking
Succesen fra tidligere år gentages og du inviteres til intelligent matchmaking. På den officielle Medico Bazar Matchmaking kan du anmode om møder med de andre Medico Bazar deltagere og designe din egen mødeplan med forudbestemte møder. Du vil automatisk modtage et link, hvor du kan oprette din profil og booke møder.  Det er gratis at deltage, men kræver at du er tilmeldt Medico Bazar.

Matchmaking-eventen giver dig mulighed for at møde potentielle partnere og investorer til ny forretning og projekter. Du kan møde repræsentanter for virksomheder, regioner, hospitaler, universiteter og forskningsinstitutioner, der tilbyder eller søger innovative løsninger, samt undersøger mulighederne for nye samarbejder.

Arrangør
Innovationsnetværket Danish Healthtech og Danmarks Tekniske Universitet.
Medico Bazar er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt DTU.

Download
Invitation Medico Bazar 2020
Handout Medico Bazar 2020

marts 12 @ 10:00
10:00 — 16:00

Biblioteket, Danmarks Tekniske Universitet – DTU – Anker Engelundsvej 1 – Kgs. Lyngby

Trine Middelbo – co-netværksleder i Danish Healthtech – 
Tlf. +45 2875 8348
 – Mail: tmiso@dtu.dk

Tilmelding

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.