Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Online møde i Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren

Kom til netværksmøde og bliv denne gang klogere på Den nationale Robotstrategi, automatiseret logistik i sundhedssektoren og standardisering inden for sundhedsrobotik. 

RoboCluster afholder i samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation og Danish Healthtech arrangementet Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. Netværket har til formål at skabe videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren, hvor robotteknologien er en vigtig del af løsningerne til effektivisering af fremtidens sundhedsvæsen.

Du kan læse mere om netværket her.

Praktisk information
Tid: Torsdag d. 30. april 2020 kl. 13.00 – 15.00
Sted: Netværksmødet afholdes som web-møde i Go-to-Meeting, og der fremsendes link og mere information om dette til tilmeldte deltagere før mødet.

Tilmeld dig senest onsdag d. 29. april 2020 via link til højre.

Vi kan desværre ikke netværke, som vi plejer pga. den nuværende situation – men vi tilbyder at I mødes via en on-line matchmaking platform. Alle deltagere i mødet får tilbud om dette direkte på mail, hvor det fremgår hvordan I skal sætte en profil op og hvordan og hvornår I kan booke møder.

Program

13.00 – 13.10:  Velkomst – kort intro og dagens program

13.10 – 13.45:  Tema 1: Den nationale Robotstrategi

Robot, Automation og Droner er udpeget som et område for spirende styrkeposition.
Mikkel Christoffersen fortæller om Den Nationale Strategi for Robot og Droner samt det arbejde der pågår med at lave en samlende klynge. Den Nationale Klynge skal arbejde for at accelerere virksomhedernes vækst, skal arbejde for vidensmiljøer og etablere samarbejder indenfor nye applikationsområder som f.eks. sundhed.

v/ Mikkel Christoffersen, Cluster Director, Odense Robotics.

13.45 – 14.20: Tema 2: Automatiseret logistik i sundhedssektoren

Hvordan skal mobile robotter kunne bidrage til at løfte dele af logistikkæden på en meningsfuld måde, hvor de kan håndtere mere end blot simple A til B-opgaver? Og hvordan skal de integreres i et system, når der er tale om forskellige typer af mobile robotter, der ikke kan kommunikere sammen, out-of-the-box?

v/ Dennis Jensen, Konsulent, Intelligent Systems og med input fra Sygehus Sønderjylland

14.20 – 14:55: Tema 3: Standardisering indenfor sundhedsrobotik – og hvordan du kan få indflydelse

Dansk Standard vil give et overblik over det igangværende standardiseringsarbejde på sundhedsrobotområdet, herunder en introduktion til de standarder, der er under udarbejdelse lige nu; en indflyvning til, hvordan arbejdet med standarder indenfor sundhedsrobotik er organiseret i de internationale standardiseringsorganisationer samt en guide til, hvordan man kan indflydelse på udarbejdelse af standarderne. Alle spørgsmål er velkomne! Oplægget vil fokusere både på standardisering indenfor robotområdet, elektroniske hjælpemidler og AGV’er.

v/ Ditte Klint Heede, Konsulent, Dansk Standard og Sofia Vork Stokholm, Konsulent, Dansk Standard

114:55 – 15:00: Afrunding og tak for i dag.

Ønsker du at blive medlem af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren, skal du være medlem af RoboCluster. Er du allerede medlem, kan du blot tilmelde dig arrangementet, hvorefter du automatisk bliver en del af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren.

Netværket er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

april 30 @ 12:30
12:30 — 14:30

Birgit Juel Jarly – Koordinator – Robocluster – bijj@odenserobotics.dk

Tilmelding

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.