Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.


Møde i Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren

RoboCluster, Syddansk Sundhedsinnovation og Danish Healthtech inviterer til møde i Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren den 30. september 2019

Netværket har til formål at skabe videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren, hvor robotteknologien er en vigtig del af løsningerne til effektivisering af fremtidens sundhedsvæsen. Læs mere om Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren her.

Tilmelding
Tilmeld dig senest fredag d. 27. september 2019 via dette link.

Program

12.30 – 13.00: Ankomst, kaffe og netværk

13.00 – 13.05: Velkomst – kort intro og dagens program
v/ Louise Halgaard Gotfredsen, Syddansk Sundhedsinnovation og Lene Vistisen, Danish Healthtech

13.05 – 13.45: Hvorfor anvende robotteknologi til rengøring på hospitalerne?
På Aalborg Universitetshospital er robotteknologien med til at give en hjælpende hånd, når der er tale om gulvvask. De varetager bl.a. arbejdet på de større gangarealer, forhaller mm. Hør om, hvordan teknologien blev indført, og hvilke parametre, der har været vigtige at have med i ligningen, så rengøringsrobotten blev en succes og kører optimalt.
v/ Marianne Winther Schnell, Business Development Manager, Diversey samt Annette Blok-Olesen, drifts- & kvalitetskonsulent og Jette Olesen, rengøringstekniker (og daglig bruger), Aalborg Universitetshospital

13.45 – 14.30: Mobile robotter UV-desinficerer på hospitaler
v/ Per Juul Nielsen, CEO, UVD Robots ApS

14.30 – 15.00: Netværkspause med kaffe, te og kage

15.00 – 15.15: Valg af ny repræsentant for sundhedssektoren
Personer fra sundhedssektoren, der ønsker at blive en del af Advisory Boardet kan sende en mail til Louise på lhg@rsyd.dk inden d. 30. september. Er der mere end én, afholdes der valg på netværksmødet.

15.15 – 16:00: Der var engang en klinisk udfordring…
En fortælling fra virkelighedens drifts-verden omkring anskaffelse af Hubot, en AMR robot, der transporterer blodprøver på OUH. En historie om de ønsker og behov, der ledte til projekt med robotten – og som alle andre gode fortællinger indeholder denne også drama, forelskelse, spænding, en lykkelig slutning og starten på noget nyt.
v/ Esben Hansen, Hubots ”far” og robotteknikker på OUH og Marie-Louise Krogh, projektleder på Klinisk Biokemisk Afdeling

16.00 – 16.30: Afrunding, tak for i dag og mulighed for at netværke

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Fremtidens sundhedsvæsen kommer ikke udenom robotteknologien – det er en vigtig del af løsningerne til effektivisering.

Med dette fokus lancerede RoboCluster og Syddansk Sundhedsinnovation tilbage i november 2017 Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren. I januar 2019 trådte Innovationsnetværket Danish Healthtech ind og blev en del af partnergruppen. Netværket er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Kontaktperson:

Louise Halgaard Gotfredsen
lhg@rsyd.dk

september 30 @ 12:30
12:30 — 15:30

Syddansk Sundhedsinnovation – Forskerparken 10G – 5230 Odense M

Louise Halgaard Gotfredsen

Tilføj Kalender

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.