Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.


New horizons for Connecting Health – Artificial Intelligence and Entrepreneurship

Deltag på denne 2-dages konference med fokus på kunstig intelligens og entreprenørskab.Aalborg Universitet København og Danmarks Tekniske Universitet, København.

Sæt kryds i kalenderen den 25. – 26. april 2019, hvor Danish Healthtech i samarbejde med TTRN afholder konference i København. Konferencen byder på emner som kunstig intelligens (AI), cyber-sikkerhed, entreprenørskab og innovation samlet under titlen ”New horizons for Connecting Health – Artificial Intelligence and Entrepreneurship”.

Formålet er at præsentere forskning inden for telehealth-området, at diskutere muligheder og barrierer mellem forskning og udvikling af teknologiprodukter. Forskere, klinikere og virksomheder mødes for at dele viden, bygge netværk og samarbejdsflader – i krydsfeltet ligger dét, der i fremtiden skal danne udgangspunkt for teknisk intelligente og brugervenlige telehealth løsninger. Netop hér findes uudnyttet potentiale for at udvikle nye produkter til gavn for patienter, samfund og for markedsudvikling. Du kan deltage i en eller to dage – begge dage byder på oplæg, paneldebatter, virksomhedsudstillinger og workshops.

To dage med to forskellige perspektiver

Den 25. april er emnet: ’Artificial Intelligence viewed from a research and a clinical perspective’, og her kan du høre oplæg og deltage i en af de 4 workshops:

  • Generating Business and Value through Healthcare AI
  • Human Perspective in Using AI in Clinical Practice – Opportunities and Challenges
  • Global Issues in healthcare AI
  • Do you want to be a scholar at CITRIS?

Læs mere om programmet den den 25. april på Aalborg Universitet København her.

Den 26. April er emnet: ’Innovation, entrepreneurship, and development of products, methods and market’. Ligesom dagen inden, vil det være muligt at høre oplæg, paneldebatter og deltage i en af de 3 workshops:

  • Entrepreneurship Education in DK and US
  • Translating Research to Business
  • Investing in Health Care Start-ups and Entrepreneurs

Læs mere om programmet den 26. april på Danmarks Tekniske Universitet, København her.

Arrangøren af konferencen er det handlekraftige Transatlantic Telehealth Research Network (TTRN), mellem USA og DK og som denne gang med støtte fra Danish Healthtech afholder sin 7. konference. Konferencen er medfinansieret af bl.a. Uddannelses- og Forskningsministeriet.

I spidsen for det internationale og tværfaglige netværk, TTRN, står Birthe Dinesen, Aalborg Universitet, David Lindeman, UC Davis, Lars Dittman og Jes Broeng, DTU, Kristian Kidholm, Odense Universitetshospital & Syddansk Universitet og Helle Spindler, Aarhus Universitet. Medlemmer af netværket består også af institutioner som UC Berkeley, UC David, Cleveland Clinic, Center for Connected Health og Harvard Medical School.

Tlf. +45 2051 5944
e-mail: bid@hst.aau.dk

Følg med i konferencens opdateringer her.

april 25 @ 09:30
09:30 — 17:00

Aalborg Universitet København og Danmarks Tekniske Universitet – København

Birthe Dinesen – Professor & Leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi – Telesundhed & Telerehabilitering Aalborg Universitet Institut for Medicin og Sundhedsteknologi – Aalborg Universitet

Tilføj kalender

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.