Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.


TechBBQ i Øksnehallen

Deltag i det største startup- og innovationstopmøde i Skandinavien og mød danske og internationale tech-iværksættere, investorer og innovatører.  

Få inspiration og lær fra mere end 150 foredrag og diskussioner fra de mange scener, deltag i workshops og rundbordssamtaler, der takler nogle af de største udfordringer, som startups og økosystemet står overfor i dag. Oplev også de teknologier, der vil forme fremtiden: elektriske motorcykler og lodrette havesystemer til Virtual Reality og blockchain applikationer.

Siden 2013 har TechBBQ arbejdet for at støtte og styrke det nordiske økosystem for iværksætteri og innovation, baseret på nordiske værdier som åbenhed, inkludering og tillid. TechBBQ er Skandinaviens største innovationsmøde, som i 2019 samler mere end 7.000 danske, nordiske og internationale tech-iværksættere, investorer og innovatører. TechBBQ finder sted over 2 dage i det historiske centrum af København og skaber lokale og globale netværk til at skabe vækst for opstart og opskalering.

Danish Healthtech i paneldebat
Flere spørgsmål opstår ved anvendelse af teknologier som Artificial Intelligence, Virtuel Reality, Argumented Reality og Machine Learning i sundhedssektoren. Hvor vil teknologierne gøre banebrydende forskel og være i stand til at skabe værdi for patienter og sundhedspersonale? Hvad kræver det, hvis Norden skal blive de globale førende for avanceret tech inden for sundhedssektoren? De blandt andre spørgsmål vil blive belyst i paneldebatten “Latest Technologies in Health Tech” faciliteret af Susie A. Ruff, Executive Advisor i RUFF & Co.  Talerne i paneldebatten er Lene Vistisen, netværksleder i Danish Healthtech, Claus Cramer Petersen, Design Lead i Nordic Heath Lab, Anne Kristine Schwartzvach, CEO og Founder i Konfront samt Jesper Aggergaard, CEO i Gonio VR. Paneldebatten vil finde sted onsdag d. 18. september kl. 14:00-14:30 på scenen Dive In Dome.

Målgruppe
Startups: Udstill dine ideer og produkter i TechBBQ-udstillingsområdet lige ved siden af andre avancerede teknologier og førende virksomheder i din branche. Du og dit team har en fuld dag, hvor I kan tale med hundreder af investorer, virksomheder, opskalere og indflydelsesrige innovatører. Vis verden jeres virksomhed og få mulighed for at møde en ny partner, kunde, arbejdsgiver eller investor.

Deltagere: Deltag i den hyggelige atmosfære af TechBBQ og udforsk et 2-dages program fyldt med spændende oplevelser og fantastiske mennesker.

Investorer: TechBBQ består af mere end 6.500 medarbejdere fra de mest spændende startups, fremtrædende Nordic Business Angels, de bedste europæiske VC’er, talentfulde studerende fra top-tier-institutioner, beslutningstagere fra opskalering og de største virksomheder. Så der er stor sandsynlighed for, du finder det, du leder efter. Ansøg om investorkortet og få eksklusiv adgang til VIP-middage, områder og begivenheder.

Køb billet og læs mere 

Kontaktperson:

Rene Munk
rmu@techbbq.org
https://techbbq.dk

 

september 18 @ 09:00
09:00 — 18:00

Øksnehallen – Halmtorvet 11 – 1700 København V

Rene Munk

Tilføj Kalender

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.