Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Webinar: 3D-print i sundhedsvæsenet: et værktøj til hurtig omstilling – del 2

Dette er anden del af webinar-rækken om 3D-print i sundhedssektoren. Denne del vil være løsningsorienteret, og du vil her møde virksomheder fra både ind- og udland, der vil indvie dig i de muligheder en krise bringer. Du vil også få indsigt i, hvordan værnemidler testes og godkendes i en krisetid, hvor alting skal gå stærkt.

Spørgsmålene lyder:

  • Kan eksisterende produkter anvendes på nye måder?
  • Kan der udvikles helt nye produkter?
  • Kan man gennemføre hurtig omstilling af eksisterende produktionslinjer?

Bliv motiveret og mød eksperter
Målet med webinarerne er at skabe læring, motivere og samle økosystemet, så vi inden for en kort periode vil være i stand til at udbrede anvendelsen af 3D-print i sundhedsvæsenet.

Er du kliniker, forsker eller kommer fra en virksomhed eller myndighed i sundhedsvæsenet, og interesserer du dig for 3D-print, er det dig, vi har brug for, når vi skal udbrede anvendelsen af 3D-print i sundhedsvæsnet. Tilmeld dig via linket til højre.

Webinarerne er bygget op af korte live præsentationer af 15-minutters varighed med god mulighed for at stille spørgsmål efter hvert oplæg.

Matchmaking
Da arrangementet vil tage form som et webinar, og vi ikke vil mødes på normal vis, tilbyder vi alle deltagere gratis oprettelse i vores matchmakingplatform og mulighed for at booke en-til-en møder med de andre deltagere. Opret din profil i matchmakingsystemet i dag. 

Når du er oprettet, er du klar til at finde relevante samarbejdspartnere eller andre, du gerne vil tage et kort, virtuelt møde med. Vi har sat nogle mødetidspunkter op, og I booker selv. Disse korte møder er typisk gode til at afklare, om I vil fortsætte med et mere dybdegående møde, eller om der ikke rigtig er grundlag for at bruge mere tid. Her kan I så udveksle kontaktoplysninger og aftale nærmere.

Mødetidspunkter
Torsdag d. 14. maj kl. 13:00-15:00 (dagen efter første webinar)
Tirsdag d. 19. maj kl. 13:00-15:00 (mellem de to webinar)
Onsdag d. 27. maj kl. 13:00-15:00 (dagen efter andet webinar).

Du kan læse mere om matchmakingsystemet her og oprette din profil her. For spørgsmål skriv til Julie Justi Andreasen, matchmaking@welfaretech.dk.

 

Program d. 26. maj kl. 13:00 – 15:30

Kl. Tema Af
13:00 Logge på og gøre klar til deltagelse Alle
13:15 Velkommen Jeppe Skinnerup Byskov, sektionsleder, Teknologisk Institut
13:30 Nye 3D-print-produkter i coronatiden – muligheder og udfordringer set i et virksomhedsperspektiv Jesper Damvig, produktionsdirektør, Damvig 3D-print

 

13:50 Fra brainstorm til brugertest på en weekend – erfaringer med hasteproduktion i en coronatid Lasse Staal, Co-founder og CEO, Addifab
14:10 PAUSE
14:20 UK Case: A partnership with the National Health Service (NHS) in providing PPE – a COVID-19 response (engelsk) Daniel France, Head of Business Development, 3T Additive Manufacturing
14:40 Fra ide til produktion: Hvordan testes og godkendes værnemidler? Kasper Munk Eliasen, projektleder, FORCE Technology
15:00 Opsamling

Hvad nu: matchmaking

Jeppe Skinnerup Byskov, sektionsleder, Teknologisk Institut

 

15:20 Evaluering Alle

 

Del et finder sted den 13. maj og vil sætte rammen for begge webinar. Du vil her få indblik i den situation sundhedsvæsnet står i som følge af coronavirussen. Dansk AM Hub og en forsker fra Aarhus Universitet vil også komme med deres perspektiv på situationen netop nu. Tilmeld dig begge webinarer via linket til højre. Program for webinar del 1 findes her.

Se eller gense webinariet

  • Hvis du ikke har brugt Adobe Connect før, skal du følge dette link og hente en app, før du kan se webinariet. Du kan bruge app fra både din pc/mac og smartphone.
  • Når du har gjort det, skal du klikke på linket til webinariet.

Læs mere om arbejdet med 3D-print i Danish Healthtech

Arrangementet afholdes af MTIC, Teknologisk Institut, Force Technology, Aarhus Universitet og Dansk AM Hub.

Foto: Particle3D

maj 26 @ 13:00
13:00 — 15:30

Webinar: Adobe Connect

Margit Kristensen – MedTech Innovation – mk@mtic.dk

Tilmeld dig begge webinarer

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.