Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Webinar: Er du klar til det skotske marked?

Få en introduktion til det skotske marked og indgående viden om markedsadgang. Tilmeld dig det indledende webinar og lær mere om dine muligheder.

Skotland står over for mange af de samme udfordringer som Danmark herunder en aldrende befolkning. Sammen med stigende sundhedsudgifter og en presserende mangel på plejepersonale, kræver Skotland reformer og forbedringer af effektiviteten gennem digitalisering og smart plejeteknologi.

Det skotske sundhedsvæsen har ikke begunstiget digitale sundhedsydelser i samme omfang som i Danmark. Som et resultat er Skotland et ‘voksende marked’, når det gælder digital sundhedsteknologi og dermed en gunstig mulighed for danske virksomheder, der søger at ekspandere til internationale markeder.

Du får:

  • Forståelse af sundhedsstrukturen i Skotland
  • Viden om aktuelle udfordringer såvel som smarte løsninger på markedet
  • Viden om aktuelle prioritering inden for sundhedsområdet
  • Indsigt i beslutningsprocesser og implementering af processer på hospitaler og i samfundet.

Når du registrerer dig via tilmeldingsboks til højre, får du mere information og link til deltagelse i webinaret.

Program 

15:00: Welcome & objectives for the webinar
/ Lene Vistisen, Welfare Tech and Sofia Noras, Senior Trade Specialist, Lifesciences, Scottish Development International (SDI)

15:10: Introduction to the healthcare structure in Scotland
/ Nessa Barry, Knowledge Exchange Manager with the Technology Enabled Care and Digital Healthcare Innovation at NHS National Services Scotland

15:25: Digital health and Care institute and how they work with innovation, NHS and companies
/George Crooks, Chief Executive Officer at Digital Health and Care Institute, Glasgow

15.40: Experiences from a Danish company, already on the Scottish market
/ Morten Mathiesen, Chief Marketing Officer, Sekoia

15:50: Introduction to the activities in the spring and thank you for today
/ Lene Vistisen, Welfare Tech

Nessa Barry er oprindeligt uddannet som sygeplejerske (London) med en sundhedsvidenskab BSc. (Aberdeen). Efter at have arbejdet som kvalitativ forsker ved Aberdeen og Glasgow Universiteter har Nessa Barry arbejdet for den skotske regering, e-sundhedsdirektoratet og NHS Education for Scotland. Hun har lang erfaring inden for udvikling af Telehealth i NHS Scotland samt vigtig intern NHS Scotland udviklingsviden.

NHS National Services Scotland er et ikke-departementalt offentligt organ, der leverer rådgivning og service til resten af ​​NHS Scotland. Ansvarlig for den skotske regering fungerer NSS i hjertet af sundhedsvæsenet og leverer nationale strategiske supporttjenester og ekspertrådgivning til NHS Skotland inden for indkøb, datastyring, innovation osv.

Professor George Crooks er i øjeblikket administrerende direktør for Digital Health and Care Institute, Skotlands nationale innovationscenter for digital sundhed og pleje. Han leder en organisation, der har til opgave at levere innovation inden for digital sundhed og pleje, der hjælper Skotlands folk med at leve længere, sundere liv, levere bæredygtige sundheds- og plejeydelser for fremtiden og skabe økonomiske fordele for Skotland.

Morten Mathiesen er kommunikations- og marketingschef hos Sekoia. Sekoia er et digitalt værktøj til plejesektoren, der understøtter dokumentation og planlægning på plejecentre og bosteder. Den mobile løsning skaber overblik og sikrer en strømlinet kommunikation. 

Kommende aktiviteter

Webinariet indgår som første led i en række aktiviteter, der støtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i at bringe dansk sundhedsteknologi og digital pleje til det skotske marked. Innovationsnetværket Danish Healthtech støtter virksomheder fra Danmark i at samarbejde med Scottish Development International (SDI) og faciliterer en struktureret vej, der leder virksomhederne fra den første introduktion til et mere dybtgående kendskab til det skotske marked. Webinaret følges af en videnrejse fra Skotland til Danmark i marts og en videnrejse fra Danmark til Skotland i juni. Læs mere om aktiviteterne.

SDI er den internationale arm for den skotske regering og Skotlands virksomhedsagenturer, Scottish Enterprise og Highlands and Islands Enterprise. SDI støtter internationale investorer i Skotland i at etablere og vokse i Skotland. SDI giver indsigt til at matche danske løsninger med skotske behov og udfordringer. Dette skaber muligheder for danske virksomheder til at indlede samarbejde med den skotske sundheds- og plejesektor.

Aktiviterne er medfinansieret af Erhvervsstyrelsen og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

februar 6 @ 15:00
15:00 — 16:00

Webinar

Lene Vistisen – Netværksleder i Danish Healthtech – tlf. +45 3176 4331 – mail: levi@welfaretech.dk

Se webinar

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.