Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Webinar-serie: Knæk koden til det regulatoriske område

Medicinsk udstyr skal opfylde de regulatoriske krav, hvis det skal markedsføres inden for EU. Derfor er det alfa og omega at have kendskab til de krav, der er relevant for dig og tænke det ind i det indledende arbejde. Tilmeld dig det første webinar i serien ‘Knæk koden til det regulatoriske område’.

Det første webinar afholdes d. 26. maj 2020 kl. 14:00 – 15:00. Her kan du e-møde oplægsholderne Dorthe Wallin fra Cortex og Peter T. Løkke fra Serini. De vil fortælle om Medical Device Regulation (MDR) og give et indblik i, hvorfor det er vigtigt.

Mød Dorthe Wallin i videoen nedenfor. Hun giver en smagsprøve på, hvorfor du bør tænke de regulatoriske krav ind fra start.

De kommende seancer i webinar-serien:

 • 27/5-2020, kl. 10:00: ISO 13485 – Kvalitetsstyringssystemer
  Oplægsholdere: Dorthe Wallin, Cortex, Peter T. Løkke, Serini. Læs mere her.
 • 28/5-2020, kl. 10:00:ISO 14971 – Risiko Management
  Oplægsholder: Morten Fjordbak, Cortex. Læs mere her.
 • 2/6-2020, kl. 14:00: ISO 141555 – Klinisk Evaluering
  Oplægsholder: Morten Fjordbak, Cortex. Læs mere her.
 • 4/6-2020, kl. 10:00: Medicinsk Software og EN62304
  Oplægsholder: Claus Lindholt, Mermaid Care. Læs mere her.

Opnå kompetent og faglig viden om det regulatoriske område 
Deltag i den gratis webinar-serie med fem webinarer af en times varighed, hvor du vil opnå viden om forskellige regulatoriske områder inden for life science og velfærdsteknologi.

Du vil som deltager opnå viden om de centrale processer og lære at tænke det regulatoriske ind som en del af det indledende arbejde med produktudvikling .

Webinar-serien strækker sig over to uger og ved at tilmelde dig, kan du frit deltage i de webinarer, som du finder relevante. Der vil ved hver webinar være tilknyttet en eller flere oplægsholdere, og der vil undervejs være indbygget pauser, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Matchmaking
Ved at tilmelde dig webinar-serien, tilmelder du dig også automatisk matchmaking. Både forud for webinar-serien og bagefter har du mulighed for at matchmake med virksomheder, oplægsholdere m.fl. Det vil give dig mulighed for at komme et spadestik dybere og få svar på konkrete spørgsmål.

Vi anbefaler derfor, at du opretter en profil, så du har mulighed for at booke en-til-en møder med andre. To uger inden det første webinar, vil du få tilsendt et link per mail, hvor du kan oprette din matchmaking profil og starte med at booke møder.

Welfare Tech, Life Science Innovation, MedTech Innovation Consortium, og Copenhagen Healthtech Cluster er arrangører og er partnere i Danish Healthtech.

maj 26 @ 14:00
14:00 — 15:00

Krista Ebsen Blaabjerg – Welfare Tech – krivb@welfaretech.dk – 31397892

Tilmelding til webinar-serie

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.