Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WHINN 2019

International konference om fremtidens sundhedsvæsen. Få viden, inspiration og indsigt i ny forskning og internationale trends og skab nye kontakter til sundhedsinnovationsens frontløbere.

WHINN 2019 er en af Europas største konferencer inden for fremtidens sundhedsvæsen. Konferencen samler deltagere fra hele verden og præsenterer de seneste udviklingstendenser på forskellige konferencespor. WHINN 2019 slår også dørene op til en udstilling, hvor virksomheder præsentere nye løsninger til sundhedsvæsenet under temaet: Better Healthcare through Future Technology.

Bliv inspireret af nye perspektiver. Mød nye samarbejdspartnere. Og netværk med erhvervsfolk, udviklere, beslutningstagere, praktikere, klinikere, investorer og slutbrugere – borgerne det hele handler om. Giv dig tid og rum til videndeling og præsentationer af ny viden og de nyeste internationale trends inden for sundheds- og velfærdsinnovation.

Innovationsnetværket Danish Healthtech står for to aktiviteter

Bits & Beers den 19. november kl. 19 – 22 Anarkist | BEER & FOOD LAB, Tværgade 2
5000 Odense

Matchmaking den 20.og 21. november kl. 12 – 14 i Forskerparken 10H, 5230 Odense M

Disse aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Programmet opdateres løbende på WHINN.dk

Du kan også tilmelde dig WHINN’s nyhedsbrev og holde dig løbende orienteret (tilmelding via WHINN.dk).

Eller følg WHINN på Twitter @WHINN_DKog Instagram #WHINN_dk.

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2019?
Ønsker du sparring på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech eller Danish Healthtechtil en snak om, hvordan du udnytter konferencens vækst- og udviklingspotentiale.

WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Kontaktperson:
Lene Vistisen
Tlf 3176 4631

Køb biletter her (kr. 595-1195)

november 19 @ 09:00 — november 21 @ 16:00
09:00 — 16:00

Campusområdet i Odense Forskerpark

Tilmelding

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.