Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

New Horizons for Connecting Health – Artificial Intelligence and Entrepreneurship

2019-04-25 New horizons for Connecting Health

TELEHEALTH: Bliv klogere på kunstig intelligens (AI), cyber-sikkerhed, entreprenørskab og innovation gennem oplæg, paneldebatter, virksomhedsudstillinger og workshops.

Bliv opdateret på den seneste forskning indenfor telehealth og vær med, når vi diskuterer muligheder og barrierer mellem forskning og udvikling af teknologiprodukter. Danish Healthtech samler forskere, klinikere og virksomheder til en to-dages konference, hvor du får mulighed for at dele viden, bygge netværk og nye samarbejdsflader indenfor teknisk intelligente og brugervenlige telehealth-løsninger. Sammen vil vi finde uudnyttede potentialer for udvikling af nye produkter til gavn for patienter, samfundet og markedet.

Du kan deltage en eller to dage. Begge dage byder på oplæg, paneldebatter, virksomhedsudstillinger og workshops. Bag konferencen står Aalborg Universitet og det handlekraftige Transatlantic Telehealth Research Network (TTRN) mellem USA og Danmark, som med støtte fra Danish Healthtech afholder sin 7. konference.

Følg programmet eller kontakt Charlotte Villadsen, Aalborg Universitet, cvi@hst.aau.dk, for mere information.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Close Menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.