Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Matchmaking & videndeling

Innovationsnetværket Danish Healthtech kan hjælpe virksomheder med at komme i kontakt med
en forsker eller en kliniker og omvendt; hjælpe forskere med at komme i kontakt med en virksomhed. 

Innovationsnetværket Danish Healthtech formidler væsentlig viden fra aktiviteter, partnere og samarbejdspartnere. Det gør vi gennem konferencer, gåhjemmøder, seminarer, workshops og faglige netværksmøder, hvor virksomheder, forskere og studerende mødes og inspireres til at samarbejde.

Vores arrangementer er åbne for alle. Du skal blot tilmelde dig via link på opslagene.

Vi annoncerer jævnligt matchmaking som en del af vores arrangementer. Følg med i nyhedsbrevet og vores kalender, der løbende opdateres.

Innovationsnetværket Danish Healthtech organiserer matchmaking i forbindelse med arrangementer som Medico Bazar og WHINN. Vi tilbyder deltagerne at sætte korte, effektive face-to-face møder op med hinanden. Med en beskrivelse af sin profil, behov og tilbud, er der grundlag for stærke match, som kan lede til samarbejde.

Innovationsnetværket Danish Healthtech formidler rådgivning om offentlige innovationstilbud i forbindelse med udformning af ansøgninger samt information til virksomheder om muligheder for køb af viden og vidensamarbejde.

Aktiviteterne er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Læs mere om kommende og tidligere arrangementer

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.