Arrangementer

Ændringer grundet COVID-19

18/5 2020: Situationen med coronavirus påvirker os alle og udvikler sig dag for dag. Det gælder også aktiviteter i regi af Danish Healthtech. Følg med under det enkelte arrangement.

I Danish Healthtech tager vi også ekstra forholdsregler og følger udviklingen og sundhedsmyndighedernes anvisninger tæt. Som konsekvens inviterer vi ikke til arrangementer i marts, april og maj. 

Alle planlagte arrangementer i marts, april og maj er udskudt eller bliver omdannet til virtuelle møder, mens vi afventer situationen for arrangementer fremadrettet. Men også her skal du forberede dig på, at der kan komme aflysninger, udskydelser og omdannes til virtuelle møder, hvor det er muligt. Er du tilmeldt et af de aktuelle arrangementer, får du direkte besked.

Generelt om arrangementer 

Innovationsnetværket Danish Healthtech formidler væsentlig viden fra aktiviteter, partnere og samarbejdspartnere.

Det gør vi gennem konferencer, gåhjemmøder, seminarer, workshops og faglige netværksmøder. Der sikrer at virksomheder, forskere og studerende mødes og inspireres til at samarbejde.

Vores arrangementer er åbne for alle. Du skal blot tilmelde dig via link på opslagene.

Materiale i form af præsentationer eller lignende fra arrangementer lægges efterfølgende i kalenderopslaget.

Har du kendskab til et arrangement, du mener er relevant for Danish Healthtechs interessenter, er du velkommen til at kontakte os.

Se tidligere afholdte arrangementer her