Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Cookie- og privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er en hjælp til at forstå, hvilke data innovationsnetværket Danish Healthtech indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til innovationsnetværkets behandling af dine oplysninger er også beskrevet. Welfare Tech er som netværksansvarlig også dataansvarlig, og de enkelte partnere vil indgå særlige aftaler om datahåndtering i konkrete projekter.

Når du besøger Danish Healthtech’s hjemmeside, benytter vores tilmeldingsformularer, besøger Danish Healthtech via sociale medier eller skriver elektronisk til os, indsamles der oplysninger om dig. Nedenfor uddybes, hvilke informationer der indsamles, deres formål og periode for opbevaring. Danish Healthtech registrerer og behandler også oplysninger om personer vi har kontakt til, som del af vores forretning og med det formål at forbedre den service, vi yder. 

Personoplysninger 

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en enkeltperson. Når du benytter Danish Healthtech’s hjemmeside, eller på anden måde er i kontakt med os, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved brug af vores hjemmeside, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, sender os en e-mail eller ringer til os. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og virksomhed. 
  • Ved kontakt via hjemmeside indsamles unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, og hvilke sider du klikker på (interesser).

Bemærk, Danish Healthtech indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Sikkerhed 

Danish Healthtech har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne indsamles og bruges til at identificere deltagere og virksomheder i projekter og arrangementer. Disse informationer indgår blandt andet som dokumentation til Uddannelses- og Forskningsministeriet, og for at give alle deltagere en god service, håndtere tilmeldinger, fakturering og tilfredshed med ydelserne.

Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er påkrævet som dokumentation i diverse projekter, eller krævet eller tilladt i henhold til lovgivningen. Danish Healthtech sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden for opbevaring afhænger af, hvilken type projekt oplysningerne indgår i, af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. 

I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger indtil Danish Healthtech ikke længere finder oplysningerne nødvendige i henhold til formålet med indsamlingen eller du anmoder om, at de slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmeside m.m. deles videregives til tredjepart, til at føre webstatistik o.l. 

Oplysningerne overføres til samarbejdspartnere i lande både inden for EU og i enkelte tilfælde uden for EU.

Indsigt og klager 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Danish Healthtech behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret. 

Henvendelse herom kan ske til: Netværksleder Lene Vistisen, levi@welfaretech.dk. 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Cookie-politik ved danishhealthtech.dk 

Danish Healthtech’s hjemmeside anvender ”cookies”. En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, smartphone eller tablet, med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, fx invitationer til Danish Healthtech’s arrangementer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Cookies sletter sig selv, når de når den fastsatte levetid. Levetiden kan være forskellig for forskellige cookies. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Se evt. denne vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og der kan være indhold, du ikke kan få adgang til. Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter. Disse cookies hjælper Danish Healthtech med at føre statistik på brugen af hjemmesiden.

Videregivelse af ansøgningsdata til statistiske og videnskabelige formål

Innovationsnetværkene videregiver virksomhedsoplysninger om bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database.

InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner (f.eks. universiteter og ministerier) og private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen til statistiske og videnskabelige formål. Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til innovationsnetværkets sekretariat eller Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.