Webinar: A Virtual Tour of Dundee, Scotland

Bliv klogere på ‘The Dundee Model’, når aktører fra University of Dundee, NHS Tayside og virksomheden My Way Digital Health fortæller om deres erfaringer. Tilmeld dig andet webinar af tre og lær mere om dine muligheder.

Skotland står over for mange af de samme udfordringer som Danmark herunder en aldrende befolkning. Sammen med stigende sundhedsudgifter og en presserende mangel på plejepersonale, kræver Skotland reformer og forbedringer af effektiviteten gennem digitalisering og smart plejeteknologi.

Det skotske sundhedsvæsen har ikke begunstiget digitale sundhedsydelser i samme omfang som i Danmark. Som et resultat er Skotland et ‘voksende marked’, når det gælder digital sundhedsteknologi og dermed en gunstig mulighed for danske virksomheder, der søger at ekspandere til internationale markeder.

Når du registrerer dig via tilmeldingsboksen til højre tilmelder du dig webinar 2 og 3 i webinarserien om det skotske sundhedsvæsen.

Program 

University of Dundee’s approach from complex innovation and the interface with NHS Tayside/Ninewells Hospital
/ Dr Rachel Simpson, Senior Commercialisation Manager, Research and Innovation, University of Dundee

The role of Innovation Managers and the approach to innovation within NHS Tayside
/Dr Duncan Simpson, Innovation Development Manager, NHS Tayside

MWDH from Academic spin out to a global company – a case study of MWDH’s journey
/Scott Cunningham, CTO, My Way Digital Health

Andre aktiviteter

Webinariet indgår som første led i en række aktiviteter, der støtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i at bringe dansk sundhedsteknologi og digital pleje til det skotske marked. Innovationsnetværket Danish Healthtech støtter virksomheder fra Danmark i at samarbejde med Scottish Development International (SDI) og faciliterer en struktureret vej, der leder virksomhederne fra den første introduktion til et mere dybtgående kendskab til det skotske marked.

SDI er den internationale arm for den skotske regering og Skotlands virksomhedsagenturer, Scottish Enterprise og Highlands and Islands Enterprise. SDI støtter internationale investorer i Skotland i at etablere og vokse i Skotland. SDI giver indsigt til at matche danske løsninger med skotske behov og udfordringer. Dette skaber muligheder for danske virksomheder til at indlede samarbejde med den skotske sundheds- og plejesektor.

Aktiviterne er medfinansieret af Erhvervsstyrelsen og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

august 19 @ 15:00
15:00 — 16:30

Go-to-Webinar

Julie Justi Andreasen – Danish Healthtech – +45 26207656 – juja@welfaretech.dk

Tilmelding