Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forsknings-ministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WHINN Bits & Beers 2020

WHINN Bits & Beers markerer sig på sjette år som et uformelt samlingssted for hele WHINN-konferencen og prioriteres af etablerede virksomheder, iværksættere, offentlige beslutningstagere og andre, der ønsker at udbygge sit netværk og få indblik i de nyeste teknologiske trends. 

WHINN Bits & Beers er et utraditionelt aftenevent. Eventen prioriteres af profiler inden for sundhedsteknologi og sundheds-it og tilbyder dig en unik mulighed for at kombinere forretning og fornøjelse alt imens, du får indblik i de nyeste teknologiske trends.

I år har WHINN Bits & Beers inviteret seks talere, der arbejder med den nyeste teknologi inden for sundhed. Set-uppet er bygget omkring det uformelle miljø med en kombination af forretning og fornøjelse.

Arrangementet afholdes fra klokken 19:00 på Sverigesgade 16, 5000 Odense. Her ligger et eventhus med udsigt til Odense Havn på hele 550 kvadratmeter, så der er god plads til at holde afstand. Du vil i løbet af aftenen kunne nyde en kold øl eller et glas vin.

I løbet af aftenen vil 6 engagerede oplægsholdere give korte smagsprøver på viden og centrale take aways. Det sker i korte oplæg af 15 minutters varighed. Oplæggene har forskelligt fokus – nogle fokuserer på det tekniske aspekt for it-løsninger, hvor andre fokuserer på implementering og brugen af teknologien – fællestræk er, at alle emner er identificeret som vigtige faktorer for sundhedsvæsenet, det sundhedsfaglige personale og ikke mindst for virksomhederne set i et vækst- og eksportmæssigt perspektiv.

Book bord og nyd din middag
Da vi grundet COVID-19 restriktioner ikke kan afholde bespisning i de samme lokaler, er det i stedet muligt at booke bord og nyde sin aftensmad inden WHINN Bits & Beers løber af stablen. Restauranten ligger på Sverigesgade 10, og du kan bestille en hovedret samt kaffe og sødt til kr. 250.

WHINN Bits & Beers zoomer dette år ind på 1) Fremtidens kompetencer: Uddannelse og 2) Behandling på afstand: Telemedicin. Hvad er udfordringerne og potentialet, og hvordan skabes der værdi hos borgeren, sundhedsvæsenet og virksomhederne?

PROGRAM

19:30     Session 1: Fremtidens kompetencer: Uddannelse
v/ Rune Overgaard, CEO, VitaSim
v/ Lisbeth Minet, Fysioterapeut, cand. scient. san., ph.d., SDU og UCL
v/ Pernille Bausager Rohde, koordinator, Videncenter for Velfærdsteknologi Vest

20:30     Pause 

20:45     Session 2: Behandling på afstand: Telemedicin
v/ Marianne Riise, RAN partnership lead, 5G innovation hub, TDC & Ericsson

v/ Bo Høvedgaard-Iversen, CEO, Life Partners
v/ Kristian Kidholm, Innovationsprofessor og forskningsleder, SDU og OUH

21:45.    Godnat and vi ses til WHINN

Tilmelding er obligatorisk.
For tilmelding til WHINN Bits & Beers 2020  

WHINN Bits & Beers afholdes af Innovationsnetværket Danish Healthtech med støtte fra Uddannelses- og forskningsministeriet.

Foto: Ard Jongsma

november 24 @ 19:30
19:30 — 22:00

Alfred & Kamilla – Sverigesgade 16 – 5000 Odense C

Julie Justi Andreasen – Danish Healthtech – +45 26207656 – juja@welfaretech.dk

Tilmelding

Luk menu
Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få udvalgte nyheder og invitationer fra Danish Healthtech direkte i din indbakke.