Online-tilbud til dig der søger mod udlandet

2020-09-23-Online-tilbud-til-dig-der-søger-mod-udlandet 600 x 800

Find nye forretningsmuligheder på udenlandske markeder. Benyt dig af Danish Healthtechs online-tilbud rettet mod forskellige gunstige markeder. Uanset om du er interesseret i det amerikanske, skotske, tyske eller nordiske sundhedsvæsen, er der viden og inspiration at hente.

Webinarserierne stiller skarpt på 6 gunstige markeder for sundhedsteknologi – og giver dig mulighed for at zoome ind på netop det marked, der interesser dig. Hver webinarserie starter med en introduktion til det pågældende lands sundhedsvæsen og zoomer herefter ind på dine muligheder. Nogle webinarserier er online, mens andre er offline (allerede afholdt).

Webinarserierne giver dig inspiration og viden om markederne i USA, Skotland, Tyskland og Norden (Norge, Sverige, Finland og Danmark) – og klæder dig på til efteråret og vinterens kommende aktiviteter. Her får du som virksomhed mulighed for at komme mere på banen og for eksempel pitche dit produkt for et panel af eksperter.

Følg med på danishhealthtech.dk og bliv opdateret på nye tilbud rettet mod udenlandske markeder.

Læs med og identificer den webinarserie, du skal se.

Webinarserie: Det amerikanske sundhedssystem

Er du nysgerrig på det amerikanske sundhedssystem? Nu har du chancen for at se tre roste webinarer om det amerikanske sundhedsvæsen. Vi starter med en overordnet introduktion og kigger på, hvordan sundhedsvæsnet i USA er bygget op, og hvordan indkøbsmodellen ser ud.
Se eller gense webinar 1: Det amerikanske sundhedssystem

Webinar 2 zoomer ind på det unikke økosystem i Boston inden for life science. Du vil få indsigt i markedet inden for sundhed samt de forskningscentre og medicinske centre Boston huser. Webinariet vil også komme omkring de særlige kapitalinvesteringer i digital sundhed, man ser i Boston
Se eller gense webinar 2: Øko systemet i Boston: Digital sundhed

Webinar 3 zoomer ind på dig i Boston. Hvilke kulturelle forskelle skal du være opmærksom på, og hvad kan du gøre for at imødekomme det bedst muligt? Hvilke værditilbud skal du slå på, når du snakker med en læge, en forsker eller en afdelingsleder i Boston? Se webinariet og dig bliv mester i at pitche i USA.
Se eller gense webinar 3: Dig i Boston: Sådan pitcher du i USA

Vil du vide mere eller sparre med en ekspert fra USA? Følg med på dansihheathtech.dk og bliv opdateret på nye tilbud rettet mod det amerikanske marked. Der vil være forskellige tilbud i løbet af næste halvår.

Webinarserie: Det skotske sundhedsvæsen

Er du klar til det skotske marked? Se webinarserien og få en introduktion til det skotske sundhedsvæsen og indgående viden om markedsadgang.
Se eller gense webinar 1: Er du klar til det skotske marked?

Webinar 2 giver dig et indblik i, hvilke muligheder der er for at samarbejde og søge rådgivning hos videninstitutioner i Dundee. Du får også en succeshistorie fra første række, når Scott Cunningham fortæller om rejsen fra akademisk spin-out til global virksomhed.
Se eller gense webinar 2: A Virtual Tour of Dundee, Scotland

Webinar 3 giver dig indblik i, hvordan skotske virksomheder på forskellig vis leverer sundhedsløsninger til NSS (National Services Scotland). De kommer med gode råd fra deres rejse ind på det skotske sundhedsmarked.
Se eller gense webinar: Scottish Digital Health Company Perspective 

Vil du vide mere eller sparre med en ekspert fra Skotland? Følg med på danishhealthtech.dk og bliv opdateret på nye tilbud rettet mod det skotske marked.

Webinarserie: Det tyske sundhedsvæsen

Hvad kræver det for at komme ind på det tyske marked for sundheds-og velfærdsteknologi? Hvilke overvejelser skal du gøre dig i forhold til markedsadgang, tilstedeværelse og kommunikationsstrategi? Webinarserien giver dig viden om det komplekse tyske sundhedssystem og om de teknologiske mangler, der søges løsninger på lige nu.

Webinar 1: Entering the German Market – Choice of Market Strategy

Webinar 2: Market entry and Communication strategy

Webinar 3: German reimbursement system

Webinar 4: Drivers that motivate German Healthcare Management to invest in new technologies

Læs mere og se eller gense alle fire webinar 

Webinarserie: Det nordiske sundhedsvæsen

Få viden om markedet for sundheds- og velfærdsteknologi i Norge, Danmark, Sverige og Finland – og styrk dit netværk i Norden. Denne webinarserie løber fra den 30. september til 21. oktober 2020. Her kan du få viden om markedet indenfor sundheds- og velfærdsteknologi i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Centrale aktører vil formidle værdifulde fakta og cases til inspiration, og du vil få viden om opbygningen af de nordiske landes sundhedssystemer og hører, hvordan du skaber relationer og sælger til markedernes forskellige aktører. Der er også mulighed for at blive en del af et nordisk online netværk. Deltag på webinarerne og hør mere.

Webinar 1: 30.09.2020, kl. 15:00-16:00: Det norske marked

Webinar 2:  07.10.2020, kl. 15:00-16:00: Det danske marked

Webinar 3: 14.10.2020, kl. 15:00-16:00: Det svenske marked

Webinar 4: 21.10.2020, kl. 15:00-16:00: Det finske marked

Vil du vide mere eller sparre med en ekspert fra et andet nordisk land? Følg med på danishhealthtech.dk og bliv opdateret på nye tilbud rettet mod det nordiske marked.

Af: Julie Justi Andreasen, juja@welfaretech.dk 
Foto: Pixabay

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email