Oplev det tyske marked for digital sundhed og mød potentielle partnere

DCH4.0_project image

Kom med på fact-finding tur til Hannover og få en vurdering af dine egne forretningsmuligheder i Tyskland. Mød aktører i det tyske sundhedsvæsen, når Welfare Tech og velfærdsteknologiklynger fra de andre nordiske lande organiserer en studietur fra 10. til 12. september. 

Nu er der nye spændende muligheder for at komme ind på det tyske marked for sundhedsteknologi. Der er ny efterspørgsel efter virksomheder, der kan udvikle sundhedsfremmende apps, og virksomheder, der kan forbedre sundhedsmedarbejderes arbejdstilfredshed. En lovændring og et nyt fokus åbner op for de to nye forretningsområder. 

Interesserede virksomheder bør hoppe med på studieturen Deep Dive, som introducerer nordiske virksomheder til det tyske marked. Deep Dive foregår 10.-12. september 2019 i Hannover.  

Leverer I sundhedsfremmende apps? 
Der nu er givet tilladelse til, at tyske læger må udskrive recepter til apps, der kan hjælpe patienter på vejen mod deres sundhedsmål. Det kan eksempelvis være apps, der støtter personer med psykiske udfordringer eller apps, der monitorerer brugerens sundhedsværdier. Dette åbner en spændende mulighed for sundhedsteknologiske virksomheder, der tilbyder apps, der opfylder de tyske sundhedsforsikringers behov og krav. 

På Deep Dive bliver deltagerne mødt af tyske forsikringsselskaber og andre sundhedsaktører, der vil give feedback på de nordiske løsninger.  

Kan din løsning holde medarbejderne tilfredse?
Et andet interessant forretningsområde for nordiske leverandører er det tyske sundhedsområdets nye hovedfokus. Mange steder er det en udfordring at fastholde dygtige medarbejdere. Derfor er medarbejdernes trivsel, sundhed og tilfredshed den nye førsteprioritet for mange sundhedsaktører. Dette kan være et fremtidigt tysk marked for leverandører, der producerer løsninger til fx opgavestyring, vagtplanlægning, stresshåndtering eller anden sundhedsfremme. 

Få markedsindsigt og netværk i Tyskland
Welfare Tech og en række nordiske samarbejdsklynger arrangerer en studietur til Tyskland, hvor deltagerne får direkte dialog med sundhedsaktører. Turen vil give et værdifuldt indblik i de behov og udfordringer, der findes på det tyske marked for digital sundhed og pleje. Kom med og få konkret feedback på, hvordan produkter og løsninger passer til de behov, der findes hos potentielle tyske partnere. Deep Dive er en direkte vej til kontakt mellem nordiske virksomheder og det tyske marked for sundhedsteknologi.

Fakta:
Deep Dive introducerer nordiske virksomheder til det tyske marked for sundheds- og velfærdsteknologi.

Deep Dive er en fact-finding tur til Hannover, organiseret af Welfare Tech og sundheds- og velfærdsteknologiklynger fra de andre nordiske lande i samarbejde med den tyske klynge, Gesundheitswirtshaft Hannover (GWH). 

På Deep Dive får du:

  • 2 dages program 
  • Besøg på tyske hospitaler, plejehjem og hjemmeplejevirksomheder
  • Indblik i de udfordringer og behov, der opleves på hospitaler, plejehjem og i hjemmepleje 
  • Muligheder for at pitche ideer
  • Match til tyske virksomheder
  • Adgang til et relevant tysk–nordisk netværk
  • Læs mere om Deep Dive her https://www.welfaretech.dk/arrangementer/2019/september/deep-dive-i-hannover

Deep Dive i Hannover gennemføres som del af projektet Digital Health & Care 4.0, der er støttet af Nordic Innovation og de nordiske statsministre under initiativet Nordic Solutions to Global Challenges Initiative.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email