Skal du med til Boston?

2020 06 17 Webinar Det amerikanske sundhedssystem 800 x 600

Få afklaring på, om du er klar til at samarbejde med det amerikanske sundhedsvæsen ved at deltage i et innovations- og analyseforløb udarbejdet og faciliteret i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston.

Videnrejsen henvender sig både til dig, der arbejder i en privat virksomhed, en videninstitution, en kommune eller region. Som privat virksomhed vil du blive klogere på, hvorvidt det amerikanske marked er klar til din teknologi, og hvorvidt du er forberedt på det amerikanske marked.

Som videninstitution eller offentlig vil du blive klogere på, om man i det amerikanske sundhedssystem er klar til at samarbejde med dig og din organisation. Og om det er muligt at identificere en relevant samarbejdspartner og dele erfaringer inden for digital sundhed på sygehuse på tværs af Danmark og USA.

Som deltager får du muligheden for at opbygge og udvide dit netværk i Boston. Byen er et globalt epicenter og et af midtpunkterne i USA inden for digital healthcare. Boston ligger i staten Massachusetts, der huser over 80 hospitaler, og staten er hjemsted for over 15.000 læger. Alene i 2018 blev 4,8 milliarder USD rejst af life science virksomheder. Dette gør Boston til det fortrukne sted at forbedre sig på det amerikanske marked.

Trin 1: Webinar x 3
Innovations- og analyseforløbet består af tre trin. Indledningsvis afholdes der tre webinarer med fokus på det amerikanske sundhedssystem. Webinarerne er nu gennemført, men du kan stadig se dem og således deltage i hele forløbet.

På webinarne får du overblik over det amerikanske sundhedssystem, det unikke økosystem i Boston, og til sidst ‘You in Boston’. Du kan altid gense webinarne og hente præsentationen herunder. Når du klikker på ‘Se webinar’ kræver det, du tilmelder dig. Er du allerede tilmeldt, skriver du blot de samme oplysninger igen, og den finder dig i systemet. God fornøjelse.

1 webinar: Det amerikanske sundhedssystem, afholdt d. 17. juni 

Læs mere om 1. webinar
Se 1. webinar
Download præsentation 1. webinar

2 webinar Økosystemet i Boston (digital sundhed), afholdt d. 24. juni

Læs mere om 2. webinar
Se 2. webinar
Download præsentation 2. webinar

3 webinar: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA, afholdes onsdag d. 1. juli

Læs mere om 3. webinar
Se 3. webinar
Download præsentationen 3. webinar

Trin 2: Individuel sparring session
Her får du en unik mulighed for at tale med en ekspert fra Innovation Center Denmark Boston. Du får dyb markedsindsigt og mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

Alex Blanchot, innovationsrådgiver hos Innovation Center Denmark Boston, vil byde dig velkommen til en individuel samtale. Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har særlig ekspertise inden for healthcare-netværket i Boston og rådgiver om innovation og internationale sammenarbejder.

De individuelle samtaler vil være af 45 minutters varighed og vil afholdes hver onsdag i juli og august i tidsrummet 14.00-16.30.

For at deltage i samtalerne skal du tilmelde dig trin 1: webinar x 3, og du vil automatisk få mulighed for at oprette dig i systemet, hvor de individuelle samtaler afholdes.

Trin 3: Fire-dages innovationscamp i Boston
Innovationscampen i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, du som deltager eftersøger. Det er altså en fordel at være med i de forudgående aktiviteter, og på den måde få lov at præge det endelig program i Boston.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedssektoren, videninstitutioner, offentlige og private. Der vil blive gjort et stort nummer ud af at møde lokale aktører, og på den måde skabe størst mulig værdi for dig som deltager.

Du vil også få mulighed for at etablere møder på egen hånd, hvis du ønsker det. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at sætte relevante møder op.

For at deltage på turen skal du enten være medlem af Welfare Tech eller være en del af det danske marked (gælder nordiske virksomheder).

Turen til Boston vil formentlig ligge i oktober 2020. Grundet covid-19 er datoen endnu ikke fastsat. Skulle rejsen udsættes, vil vi gøre vores bedste for at bringe indhold og værdi til de forudregistrerede virksomheder gennem webinarer, workshops eller individuelle møder med amerikanere.

Prisen for turen er 5.000kr. pr. virksomhed med max to deltagere. Dertil kommer udgifter til transport, hotel og forplejning.

Læs mere om turen og se blandt andet udkast til det foreløbige program: Innovationscamp Boston 2020
Er det interesseret kan du tilkendegive din interesse ved at lave en foreløbig tilmelding her.

Kontakt: Julie Justi Andreasen, Danish Healthtech, juja@welfaretech.dk

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email