The future of AI Health: Innovationsforløb i epicenter for AI i Israel

AI powerhouse

Er du en spirende virksomhed inden for AI Health på udkig efter ny viden, investorer og partnere? Så har du mulighed for at deltage i et intensivt innovationsforløb med ledende forskere og tech-udviklere i et af verdens førende hubs for forskning og udvikling af morgendagens datadrevne sundhedsløsninger.

Udviklingen og efterspørgslen efter kunstig intelligens (AI) er eksploderet de seneste år med lancering af nationale AI strategier verden over og massive investeringer i F&U initiativer og teknologiudvikling. Der ligger uanede muligheder i at effektivisere og innovere med AI inden for sundhedsområdet. Israel er et internationalt epicenter for innovation og banebrydende F&U af sundhedsteknologiske løsninger baseret på AI med et stærkt økosystem, som tiltrækker massive investeringer, huser ledende forskere, tech-udviklere og agile startups. Derudover har Israel fundet løsninger på dele af problematikken omkring datasikkerhed og databrug uden at hæmme det innovationspotentiale, som anvendelsen af AI rummer. 

Deltag i videns- og innovationsforløb om AI og sundhedsinnovation
På den baggrund tilbyder Copenhagen Healthtech Cluster, Innovation Centre Denmark i Tel Aviv og Danish Healthtech et videns- og innovationsforløb på AI og sundhedsinnovation i Israel primært målrettet startups, små og mellemstore virksomheder (SVM’er), forskere og sundhedsoperatører inden for området. Formålet er at styrke vækst – og innovationskraften hos virksomheder gennem videns- og teknologioverførsel, kapital samt etablering af nye forskningssamarbejder og innovationsprojekter. 

Forløbet består af en forberedende workshop i Danmark, en intensiv 4-dages Master Class i AI sundhed i Israel og en opfølgningsindsats i Danmark, hvor deltagerne dykker ned i F&U og teknologiudviklingssamarbejder med førende israelske og internationale forskere, iværksættere, multinationale selskaber og investorer. 

Projektet er det første skridt i et løbende samarbejde mellem danske og israelske nøgleaktører inden for AI sundhed og skal danne grobund for etableringen af nye samarbejder på tværs af vidensinstitutioner, sundhedsoperatører og erhvervsliv. Dette kunne eksempelvis bestå af mentorforløb mellem danske og israelske virksomheder og eksperter, Scale-IT programmer og sandkasseinitiativer for danske og israelske startups, en international alliance på AI sundhed for virksomheder mm. 

Målgruppe
Initiativet henvender sig primært til start-ups, SMV’er, forskere og sundhedsoperatører i AI sundhed og sekundært til store virksomheder, erhvervspolitiske initiativer og fonde. 

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email