Virtuelle tilbud i Danish Healthtech

2020-10-19-Virtuelle-tilbud-i-Welfare-Tech 1200 x 627

Efterårets corona-restriktioner kan tage pusten fra de fleste – men fortvivl ikke. Der er stadig en masse spændende online-tilbud i Danish Healthtechs netværk, som du kan deltage i. Få overblikket her.

Welfare Tech, der er partnere i Danish Healthtech, driver en række netværk inden for temaerne FN’s Verdensmål, videokonsultation og vagtplanlægning. Nåede du ikke at være med på de virtuelle arrangementer tidligere på året, kan du stadig nå det.

Bliv klogere på, hvordan I på din arbejdsplads arbejder mere bæredygtigt. Eller hør 3 eksperter debattere om implementering af videokonsultation. Er det derimod vagtplanlægning og rekruttering, der fylder hos dig, er der også inspiration at hente.

Sådan omsætter du globale verdensmål til konkret handling!
Gense Welfare Techs webinar om FN’s Verdensmål, hvor du får råd og viden om at gøre globale mål til konkret virkelighed for dig som er ansat i en kommune, virksomhed eller videninstitution.

Tilmeld dig og se eller gense webinaret her

Gør lyn-implementering af videokonsultation til en langtidsholdbar løsning
Videokonsultationer og skærmbesøg er fortsat aktuelle indenfor sundhedsområdet. De kan dog stadig være svært at navigere i. Gense det fortsat aktuelle webinar, hvor 3 fagpersoner debatterer dilemmaer og giver inspiration og gode råd til, hvordan du sikrer god implementering med høj faglighed og fokus på borgeren

Tilmeld dig og se eller gense webinaret her

Virtuelt møde i netværket om vagtplanlægning – emnet er rekruttering
Arbejder du med rekruttering og vagtplanlægning? Så gense mødet om rekruttering og fastholdelse af sundhedspersonale og få viden om udfordringer og mulige løsninger fra både eksperter og medlemmer i Welfare Tech.

Tilmeld dig og se eller gense webinaret her

Populære webinarer 

2020 har også budt på en række velbesøgte webinarer om covid-19 krisens muligheder, det regulatoriske område og 3D-print i sundhedsvæsnet. Nåede du ikke at være med, kan du stadig nå at se eller gense dem.

Kristian Jensen, tidligere finans-, skatte- og udenrigsminister, og Troels Bierman Mortensen, forhenværende direktør i Welfare Tech, diskuterer de muligheder covid-19-krisen åbner op for inden for det sundhedsteknologiske område.

Er du ved at udvikle et nyt produkt, men mangler stadig at få helt styr på de regulatoriske krav til medicinsk udstyr? Så deltag i webinarserien, Knæk koden, og få arbejdsredskaber til at inkorporere en strategisk plan for godkendelse tidligt i processen.

Er du derimod nysgerrig på 3D-print i sundhedsvæsnet, og hvilke muligheder det åbner, for dig som udvikler og leverandør? Så deltag i de to webinarer om 3D-print.

Kan velfærds- og sundhedsteknologiske virksomheder løse COVID-19 relaterede problemer?
Gense debatten med Kristian Jensen, tidligere finans-, skatte- og udenrigsminister, og Troels Bierman Mortensen, tidligere direktør i Welfare Tech, om de muligheder velfærds- og sundhedsteknologiske virksomheder oplever som følge af corona-krisen. Arrangementet er henvendt til små og mellemstore virksomheder.

Se eller gense webinaret her

Erfa-møde om virtuelle løsninger til social- og sundhedsområdet
Hør om gode digitale og virtuelle løsninger til sundhedsområdet ved at se eller gense erfa-mødet. Webinaret henvender sig til fagpersoner, konsulenter og ledere, der arbejder med løsninger på social- og sundhedsområdet. Webinaret indeholder desuden en spørgerunde, hvor du kan få svar på spørgsmål fra webinarets deltagere.

Tilmeld dig og se eller gense webinaret her

Webinar-serie: Knæk koden til det regulatoriske område (5 x webinarer)
Få styr på de regulatoriske krav for medicinsk udstyr, der markedsføres indenfor EU. Du vil opnå grundlæggende viden om de centrale processer og lære at tænke det regulatoriske ind som en del af det indledende arbejde med produktudvikling.

Tilmeld dig og se eller gense webinaret her

3D-print i sundhedsvæsenet: Et værktøj til hurtig omstilling (DEL 1 og 2)
Et webinar for dig, der ønsker at blive klogere på brugen af 3D-print i sundhedssektoren. Webinaret er opdelt i 2 dele; den første giver indblik i sundhedsvæsnets situation som følge af COVID-19. Anden del er løsningsorienteret, hvor du vil møde virksomheder fra ind- og udland og få indblik i, hvordan værnemidler testes og godkendes, når det skal gå stærkt som for eksempel under corona.

Tilmeld dig og se eller gense webinaret – DEL 1

Tilmeld dig og se eller gense webinaret – DEL 2

Af: Julie Justi Andreasen, konsulent, Welfare Tech, juja@welfaretech.dk, +45 2620 7656
Foto: Pixels

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email