Oplev nye virtuelle koncepter på WHINN 2020

2020-10-22-Oplev-nye-koncepter-på-WHINN-2020

Nu går det løs! Trods COVID-19 løber WHINN – Week of Health and Innovation – af stablen i november 2020 med et program spækfyldt med spændende arrangementer – både fysiske og digitale. Et af dem er WHINN Booster Board, hvor du kan få eksperthjælp i dit næste spring.

Igen i år byder WHINN på et program for enhver smag. På grund af COVID-19 vil du opleve arrangementerne i nye, innovative formater.

Et af de nye koncepter er Booster Board, hvor du kan pitche dit produkt for et panel af eksperter og få kyndig vejledning inden for Grøn omstilling – Implementering – OPI-samarbejde – Regulativer eller B2C markedet. Vælg det tema, du og din organisation er udfordret inden for.

Konceptet er både relevant for dig, som stadig overvejer, om du skal forfølge et nyt strategisk indsatsområde og for dig, der er fast besluttet, men som ønsker svar på enkelte spørgsmål.

Booster Board kan oversættes til et moderne springbræt, der giver dig kraft og overskud til dit næste spring. Du får en unik mulighed for at tage springet i en ny strategisk retning med kyndig vejledning fra et hold eksperter. Eksperterne kommer fra hospitaler, plejehjem, videninstitutioner, virksomheder og erhvervshjælpeorganer, og de tilbyder dig feedback og vejledning inden for 5 temaer:

 • Grøn omstilling
 • Implementering af velfærdsteknologi
 • OPI-samarbejde
 • Regulatoriske krav for at kunne sælge til sundhedssektoren
 • B2C markedet

Tigerspring i den rigtige retning
Booster Boardet faciliteres af Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech. Hun har mange års erfaring inden for forretningsudvikling af sundhedsteknologiske virksomheder.

Booster Board skaber en unik mulighed for at få taletid i en periode præget af passive virtuelle events. Booster Boardet foregår i høj grad på virksomhedsdeltagernes præmisser. Som virksomhedsdeltager får du sparring fra et ekspertpanel inden for nogle af de helt konkrete udfordringer, du har. Det skulle gerne sende dig et tigerspring i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard.

Konceptet foregår virtuelt. Du pitcher sammen med to andre virksomheder og modtager feedback fra ekspertpanelet. På den måde får du både sparring på dit eget produkt og inspiration og ny viden fra virksomheder, der er på den samme rejse som dig. Dagen efter Booster Board mødes du igen med de andre virksomheder for at dele erfaringer og give feedback uden ekspertpanelets tilstedeværelse.

Booster Board er en unik mulighed for at tage springet mod et nyt arbejdsområde og udvide dit netværk med sundhedseksperter og ligesindede virksomheder.

Deltag i Booster Board

 • Mandag den 23. november klokken 10:00-12:00
 • Torsdag den 26. november klokken 10:00-12:00

Læs mere og tilmeld dig Booster Board her

Hvad kan jeg mere opleve på WHINN?
WHINN 2020 har fokus på:

 • Data-dreven innovation
 • Fremtidens sundhedssystem
 • COVID-19 og behovet for telemedicin
 • Teknologi- og professionsforståelse i det digitaliserede sundhedsvæsen

Arrangementerne tilbydes (pga. COVID-19) i form af podcasts, paneldebatter, webinarer, matchmaking og mindre fysiske arrangementer (max 40 personer). Husk også det uformelle netværksarrangement WHINN Bits & Beers.

Tilmeld dig WHINN Bits & Beers her

Se hele programmet for WHINN 2020 her

Foto: WHINN, Stillwords_Ard Jongsma
Kontakt: Julie Justi Andreasen, konsulent, Welfare Tech, juja@welfaretech.dk, +45 2620 7656
Af: Julie Justi Andreasen, konsulent, Welfare Tech, juja@welfaretech.dk, +45 2620 7656

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email