Virksomheder søges til analyseforløb rettet mod det amerikanske sundhedssystem

two-men-standing-inside-a-room-2182976

Er det amerikanske sundhedssystem parat til dit produkt? Og er din virksomhed parat til det amerikanske sundhedssystem? Få afklaring ved at deltage i et innovations- og analyseforløb udarbejdet og faciliteret i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston.

I har nu muligheden for at deltage i et kursus, bestående af et tretrins-program, hvor i får indsigt i, hvorvidt det amerikanske marked er klar til jeres teknologi / løsning, og hvorvidt i er forberedt på det amerikanske marked. Kursuset vil primært være fokuseret på digital sundhed på sygehuse.

Som deltagende får I muligheden for at opbygge og udvide jeres netværk i Boston. Boston er et globalt epicenter og et af midtpunkterne i USA indenfor digital healthcare. Boston ligger i staten Massachusetts. I Massachusetts ligger der over 80 hospitaler, og staten er hjemsted for over 15.000 læger. Alene i 2018 blev 4,8 milliarder USD rejst af life science virksomheder. Dette gør Boston til det fortrukne sted at forbedre sig på det amerikanske marked.

Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Trin 1: Webinarer x 3
Kurset består af tre trin. Indledningsvis er der tre webinarer, der fokuserer på det amerikanske sundhedssystem. Du vil få overblik over det amerikanske sundhedssystem, et unikt indblik i økosystemet i Boston, og til sidst ‘You in Boston’. Her vil du modtage rådgivning om, hvordan du pitcher og sælger dit produkt i USA. Du kan altid gense webinariet og hente præsentationen via nedenstående links.

  1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem – onsdag d. 17. juni, kl. 16-17
  2. webinar: Økosystemet i Boston (digital sundhed) – onsdag d. 24. juni, kl. 15-16
  3. webinar: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA – onsdag d. 1. juli, kl. 14-15

Trin 2: Individuel sparring session
Her får du en unik mulighed for at tale med en eksperterne fra Innovation Center Denmark Boston. Du får dyb markedsindsigt og mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark Boston, vil byde dig velkommen til en individuel samtale. Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har særlig ekspertise inden for healthcare-netværket i Boston og rådgiver om innovation og internationale sammenarbejder.

De individuelle samtaler vil ligge fra d. 23. juni til d. 27. juni. Følg med her på siden for mere information.

Trin 3: Fire-dages innovations camp I Boston
Innovationscampen i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger. Det er altså en fordel at være med i de forudgående aktiviteter, og på den måde få lov at præge det endelig program i Boston.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedssektoren, akademiske institutioner, eksperter, offentlige og private sektorer.

For at deltage på turen skal du enten være medlem af Welfare Tech eller være en del af det danske marked (gælder nordiske virksomheder).

Turen til Boston vil ligge i oktober 2020. Prisen er endnu ikke fastsat.

Kontakt: Julie Justi Andreasen, Danish Healthtech, juja@welfaretech.dk

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email