COVID-19: Løsninger, der kan afhjælpe

WHINN 2019

Danish Healthtech og Welfare Tech indsamler og formidler produkter og services, der kan afhjælpe den situation Danmark står i. Nedenstående liste er udarbejdet i samarbejde med Copenhagen Healthtech Cluster, MedTech Innovation Consortium  og Life Science Innovation North Denmark. Der tilføjes løbende løsninger til listen, og den er derfor ikke udtømmende.

Løsningerne der fremgår af nedenstående liste, kan både være med til at afhjælpe den nuværende situation samt den efterfølgende periode, hvor vi ikke længere befinder os i en krisesituation. Sundhedsvæsnet efterlyser bl.a. let implementerbare løsninger samt muligheden for at leje produkter over en periode.

Har du en løsning, der kan afhjælpe problemet?
Har du også en løsning, som kan imødekomme udfordringerne med coronavirus og eksempelvis sikre god hygiejne, er du velkomme til at skrive til Lotte Overbjerg, loto@welfaretech.dk. Løsningerne der fremgår af listen, er allerede implementeret andre steder og kan leveres inden for en kort periode.

Efterlyser du en specifik løsning i sundhedsvæsnet?
Står du med en specifik udfordring, har du også mulighed for at efterlyse løsninger, der kan imødekomme netop din udfordring. Har du for eksempel behov for et let implementerbart planlægningssystem?
Har du som sundhedsfaglig gjort dig nogen erfaringer andre bør få indblik i, hører vi også meget gerne fra dig.

Find og bliv fundet i Welfare Techs matchmakingsystem
Du har også mulighed for at oprette din løsning på matchmaking.welfaretech.dk under Marketplace. Tilknyt dit produkt eller din service onlinearrangementet Løsninger der kan afhjælpe COVID-19 pandemien, der løber frem til sommer, og bliv set af hele klyngenetværket. Du kan også efterlyse specifikke løsninger eller samarbejdspartnere. Opret din profil eller skriv til matchmaking@welfaretech.dk for eventuelle spørgsmål angående matchmakingsystemet.

Oversigt over potentielle løsninger

Intensiv – En specialseng kan bidrage til effektivisering og høj hygiejne 
Intensivsenge kan effektivisere arbejdsgangene på intensiv og minimere risikoen for sengelejekomplikationer, der forværrer tilstanden. En intensivseng fra Alcyon bidrager desuden til høj hygiejnestandard og minimerer behov for berøring. F.eks. har den integreret vægt, så man undgår, at personalet skal lifte patienten i forbindelse med de daglige vejninger. Sengen har også antibakteriel overflade, så bakterier ikke kan formere sig. Og fodpedaler, så man undgår bakterieoverførsel fra håndbetjening til personalets hænder.

Kontakt Maja Gro Lilsig, dir. i Alcyon, maja@alcyon.dk, og hør mere.
Læs mere om Alcyons intensivsenge

Listen fortsættes her. 

Af: Julie Justi Andreasen, Danish Healthtech, juja@welfaretech.dk
Kontakt: Lotte Overbjerg, journalist Welfare Tech,  loto@welfaretech.dk
Foto: Maja Gro Lilsig fra Alcyon på WHINN 2019. Fotograf: Ard Jongsma

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email