COVID-19: Match behov og løsninger

2020 03 26 COVID-19_Match behov og løsninger

Welfare Tech stiller gratis sin matchmaking-platform til rådighed til at indsamle og formidle behov og løsninger, som har relation til COVID-19. Der er tale om behov, som opstår på baggrund af forholdene ved  coronavirussen og om produkter og services, der kan afhjælpe situationen Danmark står i.

COVID-19 har ændret mange behov, procedurer og arbejdsgange i kommuner og på hospitaler. Og mange virksomheder har allerede afprøvede løsninger, som kan afhjælpe situationen.

Welfare Techs matchmaking-platform giver dig der kommer fra en kommune, region eller anden sundhedsudbyder mulighed for at søge om hjælp til løsning på jeres behov. Kommer du fra en virksomhed, kan du dele og synliggøre løsninger, der kan afhjælpe pleje- og sundhedssektoren i denne svære tid. Og kommer du fra en videninstitution, kan du dele relevant viden.

Indsamlingen og formidlingen sker i samarbejde med de øvrige regionale klynger Copenhagen Healthtech Cluster, MedTech Innovation Consortium og Life Science Innovation North Denmark, som alle er partnere i Innovationsnetværket Danish Healthtech.

Virksomhed: Har du en løsning, der kan afhjælpe krisen?
Som virksomhed kan du præsentere løsninger, der kan imødekomme udfordringerne med coronavirus; eksempelvis sikre god hygiejne eller understøtte fjernkonsultation? Det kan være løsninger, som kan afhjælpe den nuværende situation, eller aflaste når vi ikke længere befinder os i en krisesituation.

Vi opfordrer til, at de løsninger du opretter, allerede er implementeret andre steder, og at de kan leveres inden for en kort tidsramme. Overvej mulighederne for om kunden kan leje produktet i en periode, og om der er behov for introduktion og support til din løsning, samt hvordan du vil levere dette i en tid, hvor vi skal holde afstand – sammen.

Sundheds- og plejesektor: Har du et specifikt behov?
Som kommune, region eller anden sundhedsudbyder kan du efterlyse løsninger, der imødekommer specifikke behov i forbindelse med sundheds- og plejeopgaver – her og nu. Har du for eksempel behov for et let implementerbart planlægningssystem eller mangler I specifikke produkter?

Vi opfordrer til, at du er tydelig i din beskrivelse af, hvad det er du gerne vil opnå, og hvad du efterlyser. Brug platformen til at synliggøre dine behov og tag en uformel dialog.

Videninstitution: Har du viden, der kan afhjælpe krisen?
Har du som forsker relevant viden, der bør anvendes netop nu? Eller har du kendskab til unikke samarbejder, som fungerer i netop denne krisesituation eller tiden derefter? Så opfordrer vi dig til at oprette dig i matchmakingsystemet, så din viden kan komme i anvendelse og hjælpe i denne svære tid.


Dine fordele og muligheder

 • Anmod om møder med potentielle samarbejdspartnere direkte i platformen
 • Udforsk hvilke sundheds- og teknologiløsninger, der kan afhjælpe COVID-19 krisen
 • Hør hvad kommuner og hospitaler efterspørger
 • Øg din synlighed og vær søgbar ved hjælp af tags
 • Tilret dine behov eller løsninger løbende
 • Få mulighed for at arbejde med forsknings- og innovationsmiljøer
 • Bliv en del af et fagligt relevant klyngenetværket, der arbejder med sundhedsteknologi.

 

Sådan kommer du i gang:

 1. Åben matchmaking-platformen: matchmaking.welfaretech.dk
 2. Klik på Sign Up (i øverste højre hjørne)
 3. Gå til din mail indbakke og klik på linket i mailen for at aktivere din profil (tjek evt. uønsket post)
 4. Login
 5. Opret din personlige profil og evt. din organisation. Brug tags og bliv søgbar.
 6. Klik på menuen Event og tilmeld dig COVID-19: Match behov og løsninger: Klik på Register for free
 7. Opret behov og løsninger ved at klikke på menuen Marketplace og trykke på My Opportunities. Her kan du skrive, hvad du søger eller tilbyder.
 8. Find og book møder med andre brugere på matchmaking-platformen ved at klikke på menuen Members

Det tager cirka 10 minutter at oprette din profil.

Når du har oprettet din profil, kan du med det samme se andre profiler, aftaler møder – eller bare tjekke de andre deltagere ud.
Har du spørgsmål kan du skrive til Julie Justi Andreasen på matchmaking@welfaretech.dk eller ringe på 26 20 76 56.

Af: Julie Justi Andreasen, Danish Healthtech, juja@welfaretech.dk
Kontakt: Julie Justi Andreasen

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email