Hvordan forholder vi os til coronavirus – COVID-19?

Hvordan forholder vi os coronavirus?

Denne nyhed opdateres løbende – aktuelle anbefalinger og retningslinjer finder du selvfølgelig hos Sundhedsstyrelsen.

Situationen med coronavirus påvirker os alle og udvikler sig dag for dag. Det gælder også  aktiviteter i regi af Danish Healthtech. Vi giver her et overblik, og hvad det betyder for dig – og relevante link til mere information.

Danmark (og verden) er ramt af coronavirus, COVID-19. Alle opfordres til at udvise hensyn og følge myndighedernes anvisninger, så risikoen for smitte og spredning mindskes.

I Danish Healthtech tager vi også ekstra forholdsregler og følger udviklingen og sundhedsmyndighedernes anvisninger tæt. Som konsekvens inviterer vi ikke til arrangementer i resten af marts og april måned. Alle planlagte arrangementer i marts og april er udskudt eller bliver omdannet til virtuelle møder, mens vi afventer situationen for arrangementer i maj og fremadrettet. Men også her skal du forberede dig på, at der kan komme aflysninger, udskydelser og omdannes til virtuelle møder, hvor det er muligt. Er du tilmeldt et af de aktuelle arrangementer, får du direkte besked.

Vi kan fastholde mange andre aktiviteter, og vi træffes fortsat på mail og telefon, ligesom vi har mulighed for at sætte virtuelle møder op med enkeltpersoner eller grupper – kontakt os endelig for mere information!

Det kan du forvente

  • Vi er stadig på arbejde – måske hjemmefra, men vi har ikke lukket!
  • I marts er alle Danish Healthtech arrangementer udskudt eller omdannet til virtuelle møder – se mere information under de enkelte arrangementer
  • For arrangementer i april og frem følger vi situationen tæt, og vil handle efter myndighedernes anbefalinger
  • Er du tilmeldt et arrangement i vores regi som udskydes, aflyses eller omdannes til virtuelt møde får du direkte besked

Nyttige links
COVID-19 har vendt op og ned på vores samfund, arbejdsliv og hverdag, og mange har hurtigt grebet bolden og sat initiativer i gang, der afbøder situationen. Vi har i samarbejde med vores partnere samlet en række link til gode initiativer, du kan gøre brug af. Listen er ikke udtømmende og udvikler sig dag for dag. Du kan tilgå listen her.

Hvad kan jeg gøre?
Anvisningerne for hvordan vi skal handle i situationen ændrer sig dag for dag, og vi har alle et ansvar for at udvise hensyn.

Beskyt dig selv og andre mod coronavirus/COVID-19
Her er 5 gode råd for at beskytte sig selv og andre mod smitte:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Download plakater: Forebyg smitte (kilde: Sundhedsstyrelsen)

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email