Nyt ansigt i Danish Healthtech

2020-08-13-Nyt-ansigt-i-Welfare-Tech

Danish Healthtech har den 1. august 2020 budt velkommen til en ny medarbejder, Alina Ryvænge Hansen. Alina skal fremme samarbejde og innovation mellem virksomheder og universiteter i innovationsnetværket. 

Alina Ryvænge Hansen, der har afløst Lene Vistisen, er startet som konsulent i Danish Healthtech-teamet, hvor hun sammen med Julie Justi Andreasen og Søren Møller Parmar-Sielemann skal drive aktiviteterne i innovationsnetværket videre og være med til at køre Danish Healthtech godt i mål. Efter nytår vil hun blive mere engageret i Welfare Tech.

Jeg er utrolig glad for at være kommet med ombord i Welfare Tech, og jeg glæder mig til, som en del af sekretariatet i Danish Healthtech, at være med til forsat at sikre samarbejde og innovation mellem virksomheder og universiteter, siger Alian Ryvænge Hansen.

Alina er klædt godt på til opgaven. Hun er uddannet cand. soc. i Globale Studier og Internationale Udviklingsstudier og nyligt vendt hjem til Danmark efter mere end 2 år i Bruxelles. Her arbejdede hun som EU Liaison Officer for DANRO (Danish Research Office), som er Uddannelses- og Forskningsministeriets EU-kontor. Før det har hun gennem flere år arbejdet med forskningsadministration på Københavns Universitet og Hvidovre Hospital.

Lene Vistisen, der siden 2015 havde været netværksleder for innovationsnetværket Danish Healthtech, fik tilbudt jobbet som ny kvalitetschef ved Nykøbing Falster Sygehus.

Alina Ryvænge Hansen har primær arbejdsplads på Welfare Techs kontor i SOHO i København.

Foto: Welfare Tech. Alina Ryvænge Hansen (th) og Julie Justi Andreasen (tv) på Welfare Techs kontor i SOHO.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email