Partnerkredsen rundt: Danmarks Tekniske Universitet

Medico-Bazer_2018_Partnerkredsen rundt

Hvem er I?
Danmarks Tekniske Universitet (DTU) er et internationalt teknisk eliteuniversitet, hvis uddannelser, forskningsbaserede rådgivning og innovation hviler på et solidt fundament af forskning i verdensklasse. Fagligt såvel som tværfagligt er DTU på forkant inden for de tekniske og naturvidenskabelige områder med nye initiativer inden for en række internationalt krævende ingeniørdiscipliner, herunder life science og medicoteknologi.

DTU’s store satsning på sundhedsinnovation har ført til, at vi i 2018 samlede det meste af vores sundhedsteknologiske forskning på ét institut – DTU Sundhedsteknologi. DTU’s sundhedsteknologiske forskning omfatter blandt andet intelligente løsninger til indsamling af sundhedsdata, forskning i medicinsk signalbehandling og -modellering, medicinske sensorer, biomaterialer, innovativ høreteknik, telemedicin og meget mere.

Sundhedsinnovation er utroligt vigtigt for, at vi kan udvikle fremtidens løsninger til hospitaler og regioner – og vi har brug for ingeniører til at løse opgaven. Derfor prioriterer vi sundhedsforskning højt.

Hvorfor er I med i Innovationsnetværket Danish Healthtech?
DTU er med i innovationsnetværket Danish Healthtech, fordi vi herigennem ser en unik mulighed for at opnå viden om behov i kommuner og på hospitaler. Når vi har en stærk forbindelse til regionale behov, kan vi være på forkant med vores forskning og uddanne dem, der skal udvikle fremtidens sundhedsteknologi. Samtidig er det altid vigtigt for os at være i dialog med SMV’er, universiteter, netværksorganisationer og kommuner på tværs af hele landet.

Hvilke projekter har I i Innovationsnetværket Danish Healthtech?
DTU er med i flere projekter i Danish Healthtech netværket. Vi afholder blandt andet to konferencer. Én med fokus på Cyber Security den 13. maj 2020, og én med fokus på Bio Data Science den 26. marts 2020.

Der er dog ingen tvivl om, at Medico Bazar 2020 er vores store flagskibs-begivenhed inden for sundhedsteknologi, og vi er utroligt glade for, at der er stor opbakning fra partnerkredsen i innovationsnetværket. På Medico Bazar kan du opleve de seneste nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer. Udstillingen tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer, og du har mulighed for at netværke med besøgende og udstillere – eller måske møde en fremtidig kunde eller investor.

Er du er interesseret kan du læse mere om Medico Bazar 2020 her og tilmelde dig.

Kontakt: Trine Middelbo, partner på DTU og co-netværksleder, tmiso@dtu.dk

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email