Udforsk innovative teknologier inden for sundhedsteknologi på årets Medico Bazar 2020

Medico Bazar

Hvordan ser morgendagens medicinske teknologier ud? Hvem skal du i kontakt med for at få de nyeste MedTech-indsigter? Dette og meget mere kan du finde ud af på Medico Bazar 2020, når mere end 100 udstillere samles på DTU for at præsentere deres nyeste projekter og produkter.

Den 12. marts åbner DTU dørene til årets største netværksbegivenhed inden for sundhedsteknologi, Medico Bazar. Medico Bazar vil udstille de nyeste produkter, projekter og prototyper i forskellige udviklingsstadier, samt give information om iværksættermuligheder, projektudvikling og finansiering. Udover at vise innovative projekter, har deltagerne også chancen for at deltage i matchmaking-sessioner for at møde potentielle investorer eller samarbejdspartnere.

Medico Bazar er rettet mod både virksomheder, sundhedsfagfolk, forskere, studerende, rådgivere, investorer og interesseorganisationer.

Netværk og meget mere

Arrangementet finder sted for niende gang i 2020 og har tidligere været en stor succes med mere end 500 besøgende og 125 udstillingsstande. Det unikke ved Medico Bazar er, at hele økosystemet inden for MedTech er samlet et sted – inklusive forskere, forskellige industrier, startups og klinikere:

Du møder dem, der ligesom os udvikler teknologier, og så møder du dem, der er i stand til at skabe den lovgivningsmæssige vurdering af det medicinske udstyr, du skaber, siger seniorforsker ved DTU Nutech, Lars René Lindvold.

Igen i år er der mulighed for at deltage i matchmaking sessionerne for deltagere, der søger samarbejdspartnere. På Medico Bazar 2018 fandt 140 møder sted, og mange nye forbindelser blev dannet:

Det (matchmaking-sessionerne) giver os et super stærkt netværk, som vi ellers ikke ville have haft adgang til. Vi har brug for investorer, partnere i vores team og videndeling. Jeg har fået mange gode forbindelser, der faktisk er værdifulde for mig, siger Marie Lommer Bagger, grundlægger af startup-virksomheden Measurelet.

Et midtpunkt for innovation

En stærk netværksscene er en ting – de innovative teknologier, der vises, er en anden. På Medico Bazar 2018 kunne du opleve forskellige teknologier, herunder intelligente masker til at lindre angst, et kompakt led til 3D-sfærisk bevægelse og et redskab til mere effektiv påvisning af kræftceller. Medico Bazar er derfor en fantastisk måde at blive inspireret på, og holde sig opdateret med de nyeste MedTech-opfindelser.

Medico Bazar er dén årlige begivenhed hvor du kan se, hvilken retning medicinsk innovation i Danmark går. Det er også der, hvor der drives forretning i selskab med åbensindede kolleger, siger CEO i Livatek, Jesper Lindholt.

Tilmeld dig allerede nu og inviter dine MedTech-interesserede kolleger eller venner!

Kontakt: Trine Middelbo, co-netværksleder, Danish Healthtech​, tmiso@dtu.dk 
Foto: Medico Bazar 2018

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email