Boston serie: American Venture Capital (#1 workshop)

Deltag i tre virtuelle arrangementer og få indblik i Bostons innovationslandskab og de muligheder, det repræsenterer for danske iværksættere og deres innovative løsninger. Arrangementerne er arrangeret af Innovation Center Denmark Boston i samarbejde med Danish Healthtech.

Nu har du muligheden for at dykke lidt dybere og bygge oven på de indledende webinarer om det amerikanske marked, du fik i sommer (se flere detaljer nederst). Deltag i tre nye online events og lær mere om, hvordan du rejser kapital i USA, overholder regulativer og gør dit produkt attraktivt i USA. De tre events vil tage form som henholdsvis en workshop, et webinar og en paneldebat og fælles for dem er, at du vil have mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne og få svar på dine spørgsmål.

Økosystemet i Boston

Denne workshop er første event i en serie af tre. Nåede du ikke at se med, kan du stadig nå det. Se workshoppen her. Klik på linket, tilmeld dig og se første workshop. Du kan downloade præsentationen her: 2020 10 28 Presentation Workshop US Investors

Er man det amerikanske sundhedssystem klar til at samarbejde med dig og din organisation? Og er du klar til at samarbejde med det amerikanske sundhedssystem? Få afklaring ved at deltage i et udvidet innovationskursus i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston. Efterårets tre events bygger oven på de allerede afholde arrangementer i juni og juli (som stadig ligger tilgængeligt online – se link nederst).

Som deltager vil du få udvidet dit netværk i Boston – en af de førende byer i USA inden for digital sundhedsindustri. I staten Massachusetts, hvor Boston ligger, er der mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 indsamlede Life Science virksomheder 4.8 mia. USD. Det betyder, at Boston er et af de rigtige steder at starte, hvis du vil udvide til det amerikanske marked.

Hvordan rejser du kapital i USA?

Deltag i en 2 timers interaktiv workshop og få viden om:

  • Hvad karakteriserer Venture Capital i Boston?
  • Hvordan bliver du som virksomhed vurderet af henholdsvis Venture Capital og Business Angels i Boston?
  • Hvem bør du række ud til og på hvilket stadie i din proces?

Talere:
Alistair Schneider er CEO og medstifter af Innouvo, et venture-studie med base i Boston. Innouvos mission er at støtte innovative virksomheder, der navigerer i det amerikanske konkurrencelandskab og hjælpe dem med at få adgang til gruppen af Business Angels gennem Innouvo Capital. Alistair startede sin karriere i Strasbourg, Frankrig inden for finans, inden han flyttede til USA. Han har tilbragt 10 år i Boston, samt et år i Silicon Valley. I de sidste 20 år har han arbejdet på at opbygge, transformere og forbedre forretningsmuligheder i større tech- og medicinalvirksomheder. Alistairs passion er at gøre virksomheder i stand til at konkurrere i nutidens stadigt skiftende globale miljøer.

Fredrik Velander er førende inden for salg og forretningsudvikling med over 20 års erfaring inden for software- og medicinalindustrien. Han leverer skarp strategisk planlægning og iværksættelse af initiativer for distributører på globalt plan. Fredrik har stor erfaring med at etablere interne og eksterne partnerskaber og har arbejdet med nystartede såvel som store etablerede virksomheder. Han er oprindeligt fra Sverige og har boet i Boston de sidste 20 år.

Facilitator: Alexandre Blanchot, Innovation Advisor at Innovation Center of Denmark in Boston.

Webinaret er første del i en række af 3 online events.

Læs mere og deltag i event 2 og 3 her:

#2 Proof of concept (paneldiskussion)
11. november fra kl. 15:00-16:00

#3 Regulatory strategy (webinar)
2. december fra kl. 15:00-16:00

Nye relationer? Bliv en del af et amerikansk online netværk

Som deltager har du mulighed at deltage i et amerikansk online netværk. Netværket er åbent fra 5. november til 26. november 2020.

Onlinenetværket giver dig mulighed for at etablere kontakt med eksperterne og de andre deltagere. Det er en unik mulighed for at styrke dit netværk inden for det amerikanske sundhedssystem. Brug denne smidige og effektive metode til at komme videre med dine amerikanske forretningsplaner – på trods af de begrænsede muligheder, vi har for at rejse i øjeblikket.

Opret din profil i online-netværket

Kom forberedt

Se de indledende webinarer afholdt i sommeren 2020. Vi anbefaler, at du ser de 3 webinarer, der blev afholdt tidligere på året. Disse webinarer giver dig en introduktion til det amerikanske sundhedssystem, økosystemet i Boston og dig i Boston.

Webinar 1: Det amerikanske sundhedssystem

Webinar 2: Økosystemet i Boston: digital sundhed

Webinar 3: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA

oktober 28 @ 15:00
15:00 — 17:00

Online

Julie Justi Andreasen – Danish Healthtech – +45 26207656 – juja@welfaretech.dk

Tilmelding: Se eller gense webinar