Boston serie: Regulatory strategy (#3 webinar)

Deltag i tre virtuelle arrangementer og få indblik i Bostons innovationslandskab og de muligheder, det repræsenterer for danske iværksættere og deres innovative løsninger. Arrangementerne er arrangeret af Innovation Center Denmark Boston i samarbejde med Danish Healthtech.

Nu har du muligheden for at dykke lidt dybere og bygge oven på de indledende webinarer om det amerikanske marked, du fik i sommer (se flere detaljer nederst). Deltag i tre nye online events og lær mere om, hvordan du rejser kapital i USA, overholder regulativer og gør dit produkt attraktivt i USA. De tre events vil tage form som henholdsvis en workshop, et webinar og en paneldebat og fælles for dem er, at du vil have mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne og få svar på dine spørgsmål.

Økosystemet i Boston

Er man det amerikanske sundhedssystem klar til at samarbejde med dig og din organisation? Og er du klar til at samarbejde med det amerikanske sundhedssystem? Få afklaring ved at deltage i et udvidet innovationskursus i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston. Efterårets tre events bygger oven på de allerede afholde arrangementer i juni og juli (som stadig ligger tilgængeligt online – se link nederst).

Som deltager vil du få udvidet dit netværk i Boston – en af de førende byer i USA inden for digital sundhedsindustri. I staten Massachusetts, hvor Boston ligger, er der mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 indsamlede Life Science virksomheder 4.8 mia. USD. Det betyder, at Boston er et af de rigtige steder at starte, hvis du vil udvide til det amerikanske marked.

Hvordan planlægger du en markedsgodkendelse i USA?

Deltag i dette webinar og lær om de generelle krav fra de amerikanske regulerende myndigheder, når det handler om godkendelse af digital innovation inden for sundhedsvæsnet og biovidenskab.

Få indsigt i, hvordan du bedst muligt planlægger en markedsgodkendelse i USA, og hvilke tilbud de amerikanske myndigheder har, når du udvider til det amerikanske marked.

I september 2020 åbnede Food and Drug Administration i USA et nyt ekspertisecenter for digital innovation. På webinariet vil du få svar på, hvad det betyder for dig som dansk iværksætter.

I forbindelse med dette webinar har vi indgået et samarbejde med Voisin Consulting, en virksomhed baseret i København og Boston med speciale inden for markedsgodkendelse og kommunikation inden for biovidenskab. De vil dele ud af deres erfaringer og ekspertviden. Bliv klogere på anvendelsen af digital sundhed, det lovgivningsmæssige miljø i USA og evalueringsaktiviteter. 

Talere
I denne særlige session kan du møde Johnny Hansen, Senior Director, og ansvarlig for alle aktiviteter inden for medicinsk udstyr i VCLS-koncernen. Han er oprindeligt fra København og har mere end 24 års ledelseserfaring inden for forskellige brancher, hvilket inkluderer 11+ års QA / RA-ledelsesstillinger i medicinsk udstyrsbranchen. Læs mere om Johnny Hansen. 

Samt Michael Husband, Senior Director, og leder udviklingen af lovgivningsstrategi for medicinsk udstyr, digitale sundhedsprodukter, kombinationsprodukter, in vitro-diagnostik og ledsagende diagnostik i VCLS-koncernen. Læs mere om Michael Husband. 

Dette er tredje event i en række af tre. Læs mere og deltag i event 1 og 2 her:

#1 American Venture Capital (workshop)
28. oktober fra kl. 15:00-17:00

#2 Proof of concept (paneldiskussion)
11. november fra kl. 15:00-16:00

Nye relationer? Bliv en del af et amerikansk online netværk

Som deltager har du mulighed at deltage i et amerikansk online netværk. Netværket er åbent fra 5. november til 26. november 2020. Onlinenetværket giver dig mulighed for at etablere kontakt med eksperterne arrangementerne og de andre deltagere. Det er en unik mulighed for at styrke dit netværk inden for det amerikanske sundhedssystem. Brug denne smidige og effektive metode til at komme videre med dine amerikanske forretningsplaner – på trods af de begrænsede muligheder, vi har for at rejse i øjeblikket.

Opret din profil i online-netværket

Kom forberedt

Se de indledende webinarer afholdt i sommeren 2020. Vi anbefaler, at du ser de 3 webinarer, der blev afholdt tidligere på året. Disse webinarer giver dig en introduktion til det amerikanske sundhedssystem, økosystemet i Boston og dig i Boston.

Webinar 1: Det amerikanske sundhedssystem
Webinar 2: Økosystemet i Boston: digital sundhed
Webinar 3: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA

 

december 2 @ 15:00
15:00 — 16:00

Online

Julie Justi Andreasen – Danish Healthtech – +45 26207656 – juja@welfaretech.dk

Se eller gense webinar