Boston serie: Proof of concepts (#2 paneldebat)

Deltag i tre virtuelle arrangementer og få indblik i Bostons innovationslandskab og de muligheder, det repræsenterer for danske iværksættere og deres innovative løsninger. Arrangementerne er arrangeret af Innovation Center Denmark Boston i samarbejde med Danish Healthtech.

Nu har du muligheden for at dykke lidt dybere og bygge oven på de indledende webinarer om det amerikanske marked, du fik i sommer (se flere detaljer nederst). Deltag i tre nye online events og lær mere om, hvordan du rejser kapital i USA, overholder regulativer og gør dit produkt attraktivt i USA. De tre events vil tage form som henholdsvis en workshop, et webinar og en paneldebat og fælles for dem er, at du vil have mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne og få svar på dine spørgsmål.

Økosystemet i Boston

Denne workshop er andet event i en serie af tre. Nåede du ikke at se med, kan du stadig nå det. Så paneldebatten her. Klik på linket, tilmeld dig og se første workshop. 

Er man det amerikanske sundhedssystem klar til at samarbejde med dig og din organisation? Og er du klar til at samarbejde med det amerikanske sundhedssystem? Få afklaring ved at deltage i et udvidet innovationskursus i samarbejde med Innovation Center Denmark Boston. Efterårets tre events bygger oven på de allerede afholde arrangementer i juni og juli (som stadig ligger tilgængeligt online – se link nederst).

Som deltager vil du få udvidet dit netværk i Boston – en af de førende byer i USA inden for digital sundhedsindustri. I staten Massachusetts, hvor Boston ligger, er der mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 indsamlede Life Science virksomheder 4.8 mia. USD. Det betyder, at Boston er et af de rigtige steder at starte, hvis du vil udvide til det amerikanske marked.

Hvordan undgår du Proof-of-Concept fælden?

Proof-of-Concept (PoC) handler om så tidligt som muligt at fremvise noget, der kan bevise din idés holdbarhed og demonstrere dens gennemførlighed. 

Proof-of-Concept-fælden henviser til det øjeblik, hvor en virksomhed udvikler en smuk idé og bygger en skinnende prototype uden at have den rigtige teknologi, forretningsproces eller kultur på plads til at understøtte. Desværre sker det, når en virksomhed ikke ser på det fulde billede i overvejelserne om, hvordan innovation og intelligent teknologi kan gøre en forskel.

Nu har du muligheden for at skalere dit synspunkt gennem en mere pragmatisk linse og diskutere, hvad der er muligt for din virksomhed. Tilmeld dig og hjælp med at sikre, at jeres indsats afføder det, der betyder mest – reelle, meningsfulde resultater over tid.

Du vil få indblik i, hvordan startups fra økosystemet i Boston arbejder med Proof-of-Concept, og du vil få viden om, hvad der forventes af dig som start up, inden du indgår i et klinisk samarbejde.

Du lærer mere om de forskellige strukturer, der gør Boston til et af de mest dynamiske steder inden for Life Sciences innovation, og hvordan inkubatorer, universiteter og medicinske centre arbejder sammen. Du får også mulighed for at stille spørgsmål under og efter debatten.

Panelet
Dette panel vil bestå af et digitalt firma og en klinisk partner fra økosystemet i Boston. De vil dele ud af deres erfaringer, og du vil få indblik i, hvordan de har bevist holdbarheden af deres idé – her den kliniske fordel ved digitale løsninger for patienter. De vil ligeledes komme ind på nogle af de udfordringer, de har mødt, mens de har udviklet nye løsninger til gavn for patienter. Du vil modtage feedback og erfaringsdeling fra eksperter og iværksættere på området.

Michael Fenn er direktør for Harvard University Life Science inkubator. Han rådgiver sundheds- og biovidenskabelige projekter, der arbejder med innovation inden for sundhed. Michael fungerer som bindeled mellem de Harvard-tilknyttede sundheds- og forskningsmiljøer og det omgivende økosystem i Boston.

Han interesserer sig især for at bygge bro mellem den akademiske forskning og venture verdenen, idet han har arbejdet begge steder. Michael har fungeret som medstifter, rådgiver og bestyrelsesmedlem i over 25 startups samt flere inkubatorer og økonomiske udvalg.

Hans iværksætterindsats har resulteret i bemærkelsesværdige tidlige investeringer, teknologioverførsel og navigation af regulatoriske veje. Han fik sin ph.d. i biomedicinsk teknik, M.S. i materialevidenskab og teknik og B.S. i kemi og biokemi, alle fra University of Florida.

Dr. Calum Archibald MacRae er næstformand for videnskabelig innovation i afdelingen for medicin ved Brigham and Women’s Hospital (BWH), lektor i medicin ved Harvard Medical School og ekspertmedlem i BWHs Cardiovascular Genetics Program, som evaluerer, diagnosticerer og administrerer pleje af arvelige hjertelidelsespatienter.

Dr. MacRae er en kardiolog og genetiker, og hans kliniske interesse inkluderer nye fænotyper samt hvordan forskningsresultater – herunder genomforskninger – systematisk kan implementeres i klinisk behandling. Hans forskning fokuserer på biologi og genomik af hjerte-kar-sygdomme, specifikt det biologiske grundlag for forskellige arytmimodtagelighed.

Han har fem patenter, har forfattet over 160 peer-reviewed publikationer og modtaget forskningsmidler fra National Institutes of Health’s National Human Genome Research Institute.

Moderator: Alexandre Blanchot, Innovationsrådgiver ved Danmarks Innovation Center i Boston.

Webinaret er nummer 2 i en række af 3 events. Læs mere og deltag i event 1 og 3 her:

#1 American Venture Capital (workshop)
28. oktober fra kl. 15:00-17:00

#3 Regulatory strategy (webinar)
2. december fra kl. 15:00-16:00

Nye relationer? Bliv en del af et amerikansk netværk

Som deltager har du mulighed at deltage i et amerikansk online netværk. Netværket er åbent fra 5. november til 26. november 2020.

Onlinenetværket giver dig mulighed for at etablere kontakt med eksperterne og de andre deltagere. Det er en unik mulighed for at styrke dit netværk inden for det amerikanske sundhedssystem. Brug denne smidige og effektive metode til at komme videre med dine amerikanske forretningsplaner – på trods af de begrænsede muligheder, vi har for at rejse i øjeblikket.

Opret din profil i online-netværket

Kom forberedt

Se de indledende webinarer afholdt i sommeren 2020. Vi anbefaler, at du ser de 3 webinarer, der blev afholdt tidligere på året. Disse webinarer giver dig en introduktion til det amerikanske sundhedssystem, økosystemet i Boston og dig i Boston.

Webinar 1: Det amerikanske sundhedssystem
Webinar 2: Økosystemet i Boston: digital sundhed
Webinar 3: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA

november 11 @ 15:00
15:00 — 16:05

Online

Julie Justi Andreasen – Danish Healthtech – +45 26207656 – juja@welfaretech.dk

Tilmelding: Se eller gense webinar